Predix mikrohullámú sorompó

Új Android applikációval

Predix mikrohullámú sorompó
Forgalmazó: Zmax Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: Zmax Biztonságtechnikai Kft.


A magyar gyártású mikrohullámú érzékelők évek óta megbízhatóan működnek a világ számos országában, erőműveket, víztisztító üzemeket, katonai objektumokat, börtönöket és ipari területeket védenek. A 24GHz-es kétpozíciós érzékelők akár 300 méteres távolságot áthidalva is képesek megbízhatóan detektálni az emberi mozgást. Az új Android applikációnak köszönhetően a beállítások és a tesztelés még egyszerűbb lehet, mivel segítségével már táblagépről vagy okostelefonról is programozható a rendszer.

A Predix mikrohullámú érzékelőket nagy területek védelmére javasolt alkalmazni. Mivel nem optikai eszközökről van szó, az erős esőzés, a köd, de még az 50 cm-es hóréteg sem zavarja számottevően a működésüket. Az adó és vevő modulból álló érzékelőpár között egy elnyújtott szivar alakú érzékelési zóna alakul ki, melyet javasolt a kiugró tereptárgyaktól megtisztítani és az aljnövényzetet a területen 30 cm-nél magasabbra nem engedni megnőni. A nyolc különböző csatorna lehetővé teszi, hogy több érzékelőt használjunk ugyanazon a területen. A Windows szoftver segítségével nem csak a beérkező jelszinteket láthatjuk, de számos funkciót is beállíthatunk; a riasztási küszöbértékeket, az időablakon belüli jelszintváltozások riasztáshoz szükséges küszöbérték-átlépéseinek számát, vagy akár a relékimenetek állapotát (NC vagy NO) is megváltoztathatjuk. Az érzékelőt javasolt 90-110cm magasságban felszerelni, melyhez egy speciális, az érzékelőfej mozgatását és pozícionálását segítő konzolt biztosít a gyártó. A Predix mikrohullámú érzékelők riasztást küldenek áthaladó ember esetén (0,1…10m/sec), nem megfelelő, alacsony a tápfeszültség észlelésekor, illetve az érzékelő kitakarásakor vagy annak elmozdításakor is.

A Windows szoftver mellett most már Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonról és táblagépről is elérhetőek a beállításhoz és a teszteléshez szükséges funkciók, amihez a megszokott USB-RS485 átalakítón kívül csak egy OTG kábel szükséges.

A Predix mikrohullámú érzékelőket folyamatosan, raktárkészletről tudja szállítani a gyártó, forgalmazó.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!