CloudManager-en keresztül elérhető ASC Global termékek


CloudManager-en keresztül elérhető ASC Global termékek
A CloudManager több olyan előnyt is tartogat, melynek köszönhetően a telepítés, a karbantartás és a hibaelhárítás is egyszerűbb és költséghatékonyabb lesz.

Távoli programozás A modulok beállításait könnyen kiolvashatja, módosíthatja és utána visszatöltheti a felhő felületen keresztül. A megújult felhő felépítése, átláthatósága, megjelenése szakember számára megnyerőbb, jobban kezelhetőbb lett a ProRead által megszokottól. Egy oldalon egyszerre láthatja a beállítási lehetőségeket, következetesen összeállítva a már jól megszokott módon. Értesítendő telefonszámok, bemenetek, kimenetek, stb. egyedi beállításai. Az oldal alján mentheti beállításait, amivel továbbítjuk új paramétereinket a GSM modulnak. Mentés végeztével a beállított parancsokkal GSM modulunk azonnal használható.

Eseménynapló lekérdezése
Eseménynapló kiolvasása is elérhető a felhőből, így könnyen lekérdezheti a modullal kapcsolatos eseményeket, bemeneti változásokat, kimenetek vezérlését, stb.
Időt takaríthat meg újabb beállításunkkal, ha nem szeretné a teljes (max. 16 000 darabos) eseménynaplót kiolvasni, akkor meg is állíthatja a kiolvasást, illetve újra is indíthatja, ha mégis szükség lenne több információra. A kiolvasott információkat egyetlen kattintással csv fájlba exportálhatja, azaz mentheti. Ha igény van naplózásra, mentésre, hogy ki mikor nyitotta a kaput, vagy hányszor használták a modult a hónapban, akkor többet nem szükséges a modulhoz csatlakozni számítógéppel, távolról is megteheti ezt, amennyiben WiFi/Bluetooth Programozóval használja GSM modulját és csatlakozik a WiFi hálózathoz.
A fiókjába való belépés után válassza ki az adott GSM modult és a sor végén található ikonnal megkezdheti a kiolvasást.

Vezérlő telefonszámok kezelése
Vezérlő telefonszámokat az adott felületen kiolvashatja, módosíthatja vagy akár időzített jogosultságot is beállíthat. A felhőnek köszönhetően megadhatjuk az adott telefonszám dátum szerinti jogosultságát, mely napokon vezérelheti a kimenetet valamint megadhatjuk órában, hogy mettől - meddig legyen hozzáférése az adott telefonszámnak. Mindezt a rendszer automatikusan lekezeli, minden éjszaka lefrissíti az eszközt. A következő napon beállítás szerint használható a GSM modul.

A CloudManager-hez a következő módokon kapcsolódhatunk:SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet
Olvasta már?
InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet