Techson TCP SCM 256 mini szerver


Techson TCP SCM 256 mini szerver
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: TechSon


Erős és funkcionális videó célhardver, Linux alapon.



A Techson videórögzítőket és kamerákat egy rendszerben kezelni képes SmartCenter VMS szoftverek profi működtetéséhez érkezett egy csöndes, miniatűr miniszerver, ami 3 cm-es „vastagságával” elfér akár a megjelenítő mögött, de nem ez a legnagyobb erénye!

Több rögzítő esetén a központosított megjelenítés megkönnyíti a nagy számú kamerarendszerek kezelését. Viszont a kliensszoftver futtatása PC-n nem mindig a célravezető megoldás a nagy energiafogyasztás, a méret, az operációs rendszer karbantartási igénye és a rendszerből adódó egyéb hátrányok miatt.



A Windows PC alternatívája az SCM 256 mini szerver, ami egy Linux alapú, előre telepített SmartCenter tartalmaz. A kis méretű eszköz gondozásmentes megoldást kínál erre a problémára anélkül, hogy a PC-n megismert SmartCenter helyett valami újat kellene megtanulni kezelni.

Nincsen annál egyszerűbb, mint elindítani egy tenyérnyi eszközt, ami néma csendben teszi a dolgát. Aki nem szeretne bajlódni egy Windows PC-vel, de szüksége van egy igazán ütős eszközre a kameraképek megjelenítéséhez, esetleg testhőmérsékletet mérne, vagy szeretné tudni hányan jöttek be és hányan vannak épp bent, az válassza az SCM 256-os mini szervert!



A SmartCenter Lite-hoz hasonló felépítésű, ám az erősebb, Standard verzióból átmentett funkciókkal kiegészített, speciális verziót futtató készülék önmagában is használható. Felvehető benne 64 db NVR vagy 256 IP-kamera. A 4K felbontású HDMI kimenet összeköthető akár egy UHD tévével, és kész az otthoni megfigyelőrendszer.

Üzletekben, irodákban és egyéb helyeken is megállja a helyét. Ráköthető arcfelismerő, tömeges lázmérést végző hőkamera, esetleg hőmérős, maszkellenőrzős, beléptető terminál, és az SCM 256 máris teszi a dolgát, figyeli a belépő személyek testhőmérsékletét, vagy éppen nyilván tartja az üzletben tartózkodók számát, még több bejárat esetén is.

Mit tud még ez az ügyes készülék?
  • Kezeli a rögzítőket és a kamerákat, ez nem is volt kérdés, viszont...
  • Vezérli a PTZ-ket és figyeli a bejövő riasztásokat
  • Érti az intelligens kamerák VCA jelzéseit, ha kell, felismeri a fontos és a hívatlan látogatókat!
  • E-térképen is (Google és bitmap) megmutatja a kamerák és relék állapotát.
  • Boldogul a céges parkolóval, ha szükséges, jelenléti ívet készít a dolgozók arcadataiból.
  • Hardver oldalról kétirányú audió, 6 USB port, egy 128 gigabájtos SSD és nagy fokú kompatibilitás jellemzi!

    Tudja mindazt, amit a PC-re telepített SmartCenter Standard verzió, és még a csatorna szám is ki lett bővítve, így 32 helyett mindjárt 256 csatornát vihet haza a vásárló.
    Hangtalan és könnyen elrejthető akár a megjelenítő mögött, így csak az élvezet marad.



    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Provision PR-I4340ADMVF és PR-DI340ADMVF kamerák
    Olvasta már?
    Provision PR-I4340ADMVF és PR-DI340ADMVF kamerák