Cardin napelemes parkolásgátló


Cardin napelemes parkolásgátló
Forgalmazó: Zmax Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: Cardin Elettronica SpA.


A PL (Parking Line) sorozat két hasonló parkolásgátlóból áll, PARKSUN és PARKLINE melyek egyaránt robosztusak, automatikus működésűek, önálló, akkumulátoros rendszerrel ellátottak. A távvezérlő segítségével a rozsdamentes keret egyszerűen nyílik vagy záródik, megvédve ezzel az idegen autóktól a fenntartott parkolóhelyünket. A PARKSUN modell nem igényel elektromos tápellátást, az akkumulátor töltését a beépített napelemes modul végzi, míg a PARKLINE modellhez szükséges külső tápfeszültség is.

A PARKSUN-S modell rendelkezik jármű jelenlét érzékelővel, melynek segítségével a parkolásgátló automatikusan felemelkedik, amikor az ott parkoló jármű elhagyja a helyet.
Az emberek és járművek védelme és biztonsága érdekében rendelkezik akadály érzékeléssel, hogy szükség esetén a zárást leállítsa és vissza nyíljon, illetve mechanikus ütközés csillapítással, hogy a zárt állapotban neki ütköző járműben a lehető legkisebb kárt tegye. Gyorsan telepíthető, nem igényel különleges szerszámokat, nincs szükség programozásra, végállások beállítására, a mellékelt távvezérlő gyárilag fel van tanítva. A megfelelő rögzítés után azonnal használatba vehető. A Parksun és Parkline akár 4 hónapig is működőképes marad napfény illetve külső tápfeszültség nélkül.
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A BUD Security Kft. ajánlata
Olvasta már?
A BUD Security Kft. ajánlata