Predor munkaidő nyilvántartó rendszer újdonságok


Predor munkaidő nyilvántartó rendszer újdonságok
A Predor beléptetőrendszer és a hozzá tartozó munkaidő-nyilvántartó modul, évek óta sikerrel vizsgázik.

A cégek és közületek speciális igényeitől kezdve egészen a nagyvállalatok komplex követelményrendszeréig mindenhol megállja a helyét. A magyar fejlesztésű, közép-nagyvállalati Predor rendszer folyamatosan fejlődik és továbbra is igyekszik kiszolgálni a speciális igényeket. Ebből a megfontolásból fejlesztette a hamarosan piacra kerülő mobil munkaidő nyilvántartó terminálját.Hiánypótló megoldás a speciális beléptetési területekre készített PREDOR Mobil Beléptető Terminál, amiben ugyan ezeket az értékes funkciókat találjuk!

Az eszköz lehet fixen felszerelt, vagy teljesen mobil. Ennek köszönhetően bárhol rögzíthetőek a munkaidő adatok, így nem szükséges drága infrastruktúrát kiépíteni minden olyan helyszínen, ahol munkavégzés folyik. Nagy előny, hogy a munkavállalók kártyákkal történő trükközését sem kell figyelni, hiszen az eszköz ujjlenyomat olvasóval is rendelkezik így másrészről magas biztonsági kockázatú helyeken is felügyelet nélkül alkalmazható.

Az olvastatásokhoz jogcímek is társulnak, így amikor a dolgozó azonosítja magát kártyája vagy ujjlenyomata segítségével, megjelennek számára a kiválasztható jogcímek és a munkaidő adatai. Például az érkezés időpontja, munkaidő egyenlege, szünetei, ledolgozott ideje és egyéb olyan információk, melyeket előzetesen beállítottunk a Predor szoftverben. Az érintőképernyős felülettel és vezetéknélküli kommunikációval ellátott mobil terminál 99 egyedi jogcímet kezel és 1 000 000 esemény tárolására képes.

FŐBB TULAJDONSÁGOK:
- Hordozható kivitel
- Érintőképernyős kijelző
- Beépített RFID kártyaolvasó
- Suprema ujjlenyomat-olvasó
- Vezeték nélküli kommunikáció
- Önálló működés
- 99 egyedi jogcím
- 1 000 000 esemény tárolásaNem véletlen, hogy a Predor rendszer munkaidő-nyilvántartó részét emeljük ki, hiszen megváltozott világunkban erre van jelenleg a legnagyobb igény, így ez a Predor modul fejlődik a legdinamikusabban, amiben mára minden munkatípusra és élethelyzetre kapunk megoldást.


A hardveres újdonságon felül szoftveresen is új, értékes funkciók érhetőek el a könnyű munkaidő-nyilvántartás jegyében.

Megújult a Predor mobilalkalmazás és már iOS rendszerre is elérhető
A vezetőknek készített mobil applikáció nem csak információkat ad, hanem egyben egy rendszervezérlő is. A mobilalkalmazás mostantól iOS rendszerre is elérhető, így az iPhone készülékkel rendelkező vezetők és üzemeltetők is könnyedén felügyelhetik az épületben történő eseményeket, nyithatnak ki egy érintéssel ajtókat, vagy olyan komplex folyamatot indíthatnak, mint az épület teljes kiürítése; az evakuáció egy esetleges tűzriadó esetén.

Forradalmi újdonság a túlóra távoli súlyozott kezelése a rendszerben
Alkalmazkodva a flexibilis munkavégzés igényeihez, megvalósítható a túlóra és extra munkavégzés súlyozása. Frappáns megoldással az egyenleget külön szorzókkal lehet kezelni, ami beállítható a hétköznapokra és a pihenőnapokra is egyaránt. Ezzel a megoldással súlyozhatjuk a hétvégén és pihenőnapon teljesített munkát, amit ha szeretnénk, felhasználható a teljes munkaidő egyenlegben közvetlen túlórafizetés helyett.
Az újdonságok fejlesztésével párhuzamosan a Predor kiemelt figyelmet fordít a telepítők és az üzemeltetők számára elkészített dokumentumok minőségére is. Minden részletre kiterjedő leírás és a beállításokat részletesen segítő dokumentáció, valamint oktató videók érhetőek el, segítve a rendszer kivitelezését és zavartalan használatát.
Annak érdekében, hogy a PREDOR valóban minden igényt kielégíthessen, a magyar fejlesztők vállalják egyedi fejlesztések elvégzését is a Predor szoftverben. Így legyen szó beléptetési funkciókról vagy munkaidő- kezelésről a Predor tagadhatatlanul a legrugalmasabb választás az igényes kivitelezők és rajtuk keresztül a végfelhasználók számára.


Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is
Olvasta már?
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is