Hikvision ColorVu – már 4K és varifokális opciókkal


Hikvision ColorVu – már 4K és varifokális opciókkal
Élénk, színes képalkotás 24/7 –ben! A Hikvision ColorVu kibővült kínálatában most már 4K és varifokális kamerák is megtalálhatók, hogy teljes legyen a színskála!

A videóbiztonságban a színekkel kapcsolatos információk elengedhetetlenek az események részleteinek azonosításához, különösen éjszaka. A hagyományos kamerák infravörös világítással csak fekete-fehér képeket biztosítanak az éjszakai megfigyeléshez.

Ennek eredményeként az emberek, járművek vagy más fontos tárgyak könnyen elmosódnak és beleolvadnak a háttérbe, ami megnehezíti a kritikus elemek megkülönböztetését. A Hikvision ColorVu technológia megoldja ezt a közös kihívást, amellyel sok biztonsági kamera felhasználók szembesülnek, lehetővé téve a kamerák számára, hogy színes videókat készítsenek még rendkívül homályos környezetben is.

"2018 óta, amióta bevezettük a ColorVu kamerák első generációját, ezek voltak az egyik legkelendőbb termékeink. A gyenge fényviszonyokra sepecializált kamerák iránti kereslet tovább növekszik a biztonsági iparban, erre a tendenciára reagálva fejlesztettük ki új ColorVu ajánlatainkat, melyek még élénkebb képalkotó élményt nyújtanak ügyfeleinknek." – mondta Frank Zhang, a Hikvision nemzetközi termék- és megoldásközpontjának elnöke.

A ColorVu opciók 4k és varifokális kamerákkal gazdagodtak
Az újonnan megjelent ColorVu kamerák széleskörű lehetőségeket kínálnak a piacon - mind a Turbo HD (DF8T sorozat / DF3T sorozat / DF0T sorozat) és a hálózati termékek. A kibővített ColorVu sorozat számos vevői igényt képes kielégíteni, a nagy teljesítményű termékektől kezdve a pénztárcabarát döntésekig és intelligens megoldásokig.

A Hikvision most a 4K ColorVu kamerákat is felvette a termékpalettájára, amely a színes képalkotást -éjjel-nappal - ultra-nagyfelbontású szintre emeli. A jobb képminőség és a gazdagabb részletek miatt a 4K ColorVu kamerák szélesebb körben alkalmazhatók, beleértve a stadionokat, repülőtereket, kikötőket és parkolókat, ahol tiszta és nagy felbontású képekre van szükség. Ezen túlmenően, varifokális kamerákkal (a DF8T-Z sorozat) is kibővítettük az új ColorVu modelleket, a 24 / 7 színes képalkotás érdekében – bármilyen fókusztávolságon . A 2,8 -12 mm-es motoros objektívekkel a ColorVu varifokális kamerák lehetővé teszik a felhasználók számára hogy élesen felnagyítsák az éjszakai képeket.

Továbbfejlesztett színes képalkotás AA gyártási technológiával
Az új kiadású ColorVu kamerák lencséi megtartották az F1.0 szuper rekesznyílású kialakítást, így négyszer több fény jut be az objektívbe, mint a hagyományos kameráknál (amelyek F2.0-sak). Az F1.0 nagy rekesznyílású nagyfelbontású kamera fókuszálása nagy technikai nehézséget jelent az iparág számára, mivel a gyártás nagyon szigorú és pontos gyártási feldolgozást igényel.

A Hikvision a ColorVu kamerák gyártásában alkalmazta a fejlett Active Alignment (AA) technológiát, hogy a beállítási pontosságot 4 képponton belülre hozza.

Eközben az optimalizált érzékelőkkel a ColorVu kamerák éjszakai színképe sokkal fényesebben jelenik meg, mint a hagyományos kamerák esetében. Az új 3D dinamikus zajcsökkentő (DNR) algoritmus segít a kameráknak további távoli részletek egyértelmű rögzítésében és élesebb képek biztosításában. Ezenkívül a ColorVu kamerák lágy és meleg kiegészítő fénnyel vannak felszerelve, amely színes képalkotást tesz lehetővé akár teljes sötétségben is.

Gyors célpontkeresés AcuSense technológiával
Fontos, hogy a biztonsági kamerák az emberi és jármű-mozgások által kiváltott riasztásokra fókuszáljanak, különösen éjszaka. Az újonnan kiadott ColorVu kamerák integrálják a Hikvision élvonalbeli AcuSense technológiáját, hogy a felhasználók csak a biztonsági szempontból fontos eseményekre összpontosítsanak. A mélytanulási algoritmusok által támogatott ColorVu kamerák képesek megkülönböztetni az embereket és a járműveket más mozgó tárgyaktól, például levelektől és állatoktól.

A riasztások csak akkor aktiválódnak, ha az előre beállított behatolási típus megtörténik. Ezzel a megoldással a felvételeket emberi és járműkategóriák szerint rendezik. Az objektumok osztályozása nagymértékben javítja a keresési hatékonyságot.

További részletekért kattintson IDE. A Hikvision ColorVu termékeket keresse partnereinknél.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál