Vezérlő telefonszámok ideiglenes tiltása/engedélyezése


Vezérlő telefonszámok ideiglenes tiltása/engedélyezése
A nem fizető ügyfelek, az átmenetileg letiltott személyek sok helyen előfordulnak, mint például parkolók hosszútávú előfizetői között vagy akár a társasházaknál az elmaradt közösköltségnek köszönhetően.

Amennyiben a kapunkat, garázsunkat, liftünket olyan eszközzel vezéreljük, amelyben a felhasználókat külön kezelhetjük, akkor lehetőség van letiltani (felfüggeszteni) a felhasználót a tartozás megfizetéséig.

Nem elég, hogy a behajtással kell foglalkozni, de probléma az adminisztráció is és a folyamatos odafigyelés, hogy ne csak el-, de vissza is legyenek adva a hozzáférések.

A ProCon GSM egyik fő felhasználási területe a távvezérlés, az egy darab relés kimenetének köszönhetően, melyet az Exp Relay és az ExpRelay3-nak, kettő vagy négy relés kimenetre bővíthetünk.

1000 darab telefonszámmal vezérelhetjük ingyenes rácsörgéssel, illetve a ProCon GSM Cloud verziót és a WiFi/Bluetooth Programozóval ellátott modulokat ikonnal is vezérelhetjük internet kapcsolaton keresztül.


ProRead programban lehetőségünk van a vezérlő telefonszámok tiltására, így a telefonszámoknál egyesével engedélyezhetjük vagy tilthatjuk a vezérlést.

A működési elv nagyon egyszerű:
- zárjuk rövidre a négyes bemenetet
- a tiltani kívánt vezérlő telefonszámnál jelöljük be az "IN4 mindig tilt" mezőt. IN4 bemenetre adott kontaktus esetén az “IN4 mindig tilt” funkcióval összekapcsolt vezérlőtelefonszámok tiltásra kerülnek. Ezt megtehetjük a ProRead programból közvetlen vagy internetes kapcsolaton keresztül is vagy akár az ASCloudManager felhő felületen is.

Amennyiben távolról szeretnénk állítani, hogy az IN4-es bemenet zárt vagy nyitott állapotban legyen, akkor ezt a ProCon GSM egyik kimenetével is megtehetjük, így nem a programból, hanem a kimenet állapotával fogjuk tudni állítani a jogosultságot.


Automatizálhatjuk is ezt a tiltás funkciót egyetlen hívással
EXP Relay3 bővítővel ProCon GSM modulunk 3 további kimenettel rendelkezhet, így egy kimenetet összekötve az IN4 bemenettel, egyetlen hanghívással kapcsolhatjuk BE és KI ezt a funkciót. A kimenetet ilyenkor kétállapotúra (BI) kell állítanunk valamint engedélyeznünk kell a kimeneti hívószámazonosítást és a vezérlést bejövő híváskor.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Több, mint aminek látszik
Olvasta már?
Több, mint aminek látszik