Videosec IPW-2128IQ-28WAL fixfókuszú 4K csőkamera


Videosec IPW-2128IQ-28WAL fixfókuszú 4K csőkamera
A Videosec IQ kameracsalád 8 MegaPixel felbontású tagja új távlatokat nyit a 4K felbontás alkalmazásának, funkciógazdagságával, kiváló képminőségével és kedvező árával. Az IPW-2128IQ-28WAL a VCA riasztásokon felül interaktív területvédelemmel is rendelkezik.

A Videosec IPW-2128IQ-28WAL az IQ kameracsaládra jellemző módon rendelkezik az új analitikai riasztásokkal, ami lehetőséget biztosít a négy-négy vonalátlépéshez illetve területre behatoláshoz objektumtípus-szűrő beállítására. Megadhatjuk, hogy a riasztás gyalogosra, gépjárműre, vagy kétkerekű járműre vonatkozzon-e. Az interaktív területvédelem segítségével akár általunk rögzített beszédhangot is képes lejátszani a kamera beépített hangszórója, amikor a kiválasztott riasztási esemény bekövetkezik, a fehérfényű LEDek villogtatásával párhuzamosan is.

A beépített hangszóró és mikrofon lehetővé teszi kétirányú audióátvitel alkalmazását is, azaz ki lehet szólni a kamerához, Guard Viewer mobilapplikációból, Guard Station PC applikációból, de NVR audió bemenetére kötött mikrofonnal is. A kamera beépített mikrofonjának hanganyaga a videó-adatfolyamba kerül beletömörítésre, annak részeként kerül rögzítésre, ha a hangrögzítést bekapcsoljuk.

A fixfókuszú, 2.8mm fókusztávolságú objektív látószöge 112.4°, a kamera 0.01 lux fénymennyiségig alkalmazható színes üzemmódban.

A nappali képminőséget a WDR funkció időzített vagy automatikus bekapcsolása segíti, az éjszakai felvételek a fekete-fehér, infravörös fénnyel megvilágított lehetőség mellett színesben is készülhetnek, a beépített, szabályozható fényerejű fehér LEDek aktiválásával. Az IPW-2128IQ-28WAL kamera képminőségéről mintavideót is találunk a videosec.com weboldalon a részletes műszaki leírás mellett.

A nagy felbontás ellenére a tárhely-igény alacsonyan tartható az Intelligens Tömörítés bekapcsolásával. Egy nap tárhelyigénye ilyenkor megközelítőleg csak 40 GigaByte. A beépített mikroSD kártyahelyet kihasználhatjuk egykamerás rendszer tárolójaként is, de az automatikus ANR funkciót alkalmazva hálózatkimaradáskor a kamera a kártyára rögzít, amit utána átment az NVR-re.

Kérdéseivel forduljon a Videosec csapatához.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani