Beléptető terminál - személyszámláló megoldás a ZKBioSecurity-MTD által


Beléptető terminál - személyszámláló megoldás a ZKBioSecurity-MTD által
Beléptető, személyszámláló rendszer mellyel hatékonyan szabályozható, szinten tartható a belépő emberek létszáma.

A ZKTeco beléptető terminálját, a People Counting System integrálja, ami magában foglalja a beléptetés-ellenőrzést, az arcfelismerést és a videó megfigyelést, ami automatikusan, pontosan és hatékonyan szabályozza az emberek mozgását. Rendszerünk biztosítja, hogy vásárlás során ne tartózkodhasson üzletében több személy, mint az ön vagy az esetleges kormányzati szabályozás által megszabott maximum.

A ZKTeco személyszámláló rendszere továbbá optimális választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek teljesítményfokozásra törekedő alkalmazottakat és digitális személynyilvántartást kívánnak elérni. Lehetővé teszi a vezetés számára, hogy könnyedén:
 • Figyelje az emberek mozgását
 • Figyelemmel kísérje az emberek számát bizonyos területeken
 • Könnyedén koordinálja a beléptetést, ellenőrzést, nyomon követést • A rendszer működése:

  Bejáratok automatikus zárása:

  A ZKTeco People Counting System biztosítja, hogy egy adott terület ne legyen túlzsúfolt, mivel automatikusan megszámlál mindenkit, aki belép egy adott területre és megjeleníti az épületben tartózkodók pontos számát, illetve azt a számot ahány fő még beléphet, ami jelentősen hasznosabb a személyzet számára a forgalom figyelemmel kísérésére a régi kézi emberszámlálási módszerrel szemben. Amikor a létszám meghaladja a maximális szintet, az ajtó bezárul és nem enged be több személyt amíg nem csökken a bent lévők száma.

  Amennyiben Önök nem az ajtó lezárás mellett döntenek a rendszer alábbi funkcióját javasoljuk:
  A ZKTeco személyszámláló rendszere lehetővé teszi a riasztást, e-mail és videóüzenet formájában egyaránt, biztosítva az adminisztratív vagy biztonsági személyzet számára az azonnali forgalmi adatokat, ha sürgősségi intézkedésre lenne szükség.

  A beléptető terminál:
  Rendszerünk biometrikus adatok alapján azonosít, ez lényegében arcfelismerő funkciót jelöl melyhez elég a felszerelt kamera előtt elhaladni 3 méteres távon belül. A számláláshoz a beléptető rendszer és terminál természetesen összeköttetésben állnak.

  A szoftver ZKBioSecurity-MTD „All-in-One” egy web-alapú biztonsági platform. Több integrált modult tartalmaz: Belépés-ellenőrzés, idő és jelenlét, fogyasztáskezelés, lift-ellenőrzés (online / offline), szállodai modul, látogató-menedzsment, parkolás, őrjárat és videó összekapcsolás. Az újonnan hozzáadott emberszámláló funkcióval a legfejlettebb megoldást kínálja a felhasználói élmény érdekében.  A belépés-ellenőrzés számláló funkciója:
  A személyszámlálás és arcfelismerés funkcióját kombinálja - Amint az emberek belépnek az adott területre a rendszer felismeri őket majd megjeleníti a szabad helyeket, vagyis, hogy hány személy belépésre van még lehetőség. Egy készülék a kijáratnál elhelyezve monitorozza a távozókat, a rendszer teljes összeköttetésben áll a szoftverrel.

  A valós idejű számok folyamatosan nyomon követhetőek egy weboldalon is. Személyszámláló telepíthető a bejárathoz és kijárathoz egyaránt – így nem csak az adott terület, de az épület egészében lévő teljes létszám is valós időben szabályozható, érhető el.  A ZKTeco napjainkban 3600 alkalmazottal dolgozik, 200 országban van jelen és bár Magyarországon kevésbé ismert, de világszerte 180 millióan használják az eszközeit. A közel huszonöt éves cég hosszú évek óta nagy partnercégek beszállítójaként dolgozik és az idők során folyamatosan fejlesztette saját gyártású termékpalettáját. Első biometrikus algoritmusuk fejlesztése 1989-ben, jóval megelőzte a biometria biztonságtechnikai célú világszintű térhódítását. A beléptetés technika teljes portfólióját átölelő biometrikus alapú, saját fejlesztésű és gyártású, kiváló ár/szolgáltatás viszonyú, erőteljesen versenyképes termékportfolióval rendelkező nagyvállalat.

  A ZKTeco Europe teljeskörű megoldásai elérhetőek a ZKTeco Europe legrégebbi magyarországi disztribútorának, a P-Consulting Plusz Kft.-nek kínálatában:
  www.pcons.hu
  info@pcons.hu

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
  Olvasta már?
  Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája