Videosec IPW-2325IQ-28SZ – az IQ kameracsalád Jolly Jokere


Videosec IPW-2325IQ-28SZ – az IQ kameracsalád Jolly Jokere
5 Megapixel, Starlight, f/1.2 fényerejű motoros zoomos, autofókuszos objektívvel, riasztási és audio kimenet és bemenet, az IQ kamerák embert és járművet felismerni képes képanalitikája, röviden, az optimális projekt-kamera.

A Videosec IQ kameracsaládot bemutató sorozatunkban megismerkedhettünk a 4K felbontású, fixfókuszú, fehér és IR LEDfénnyel szerelt, interaktív területvédelemre is képes IPW-2128IQ-28WAL csőkamerával, a Super Starlight, éjjel-nappal színes képet adó, 30m hatótávolságú fehérfényű LEDekkel szerelt IPW-2225IQ-40SWX kamerával, majd a PTZ-675IQ-X4SWAL, a kisméretű, interaktív területvédelemre képes Starlight PTZ került bemutatásra, és a legkisebb IQ kamera, a Starlight IPW-2125IQ-40SA, beépített mikrofonnal. A kameracsalád ötödik tagja a motorizált f/1.2 objektívvel szerelt IPW-2325IQ-28SZ a mostani bemutató tárgya.

A Videosec IQ kameracsalád legfontosabb újdonsága az új képanalitika, amelyik a képmezőben megjelenő objektumokat típusonként megkülönbözteti, függetlenül attól, hogy mozognak-e, vagy egyhelyben állnak. A felismert gyalogosra, kerékpárosra/motorkerékpárosra és gépjárműre szelektíven állíthatunk be riasztási kritériumokat úgy vonalátlépésnél, mint területre behatolásnál. Ezek a riasztások a már minden rögzítőben megtalálható vonalátlépési és területre behatolási riasztásokkal kompatibilisek, a rögzítő felületéről felprogramozhatóak, Guard Viewer mobilapplikációban, push-üzenetként kezelhetőek.

A magas kontrasztú helyszínek a WDR funkció alkalmazása, azaz a expozíció soronkénti eltérő vezérlésével akár 120dB dinamikai átfogású videó elkészültét is lehetővé teszik. Nem csak manuálisan, hanem az érzékelt kontrasztnak megfelelően automatikusan is aktiválható ez a képjavító eljárás. Az IPW-2325IQ-28SZ rendelkezik audió ki- és bemenettel, illetve riasztási ki- és bemenettel. A riasztási bemenetet a kamerához közeli szenzor-események rendszerbe juttatására használhatjuk, egy kamera riasztási bemenete a rendszer legtávolabbi pontján is kiválthat eseményeket, programozástól függően. A riasztási kimenet, ami egy relével kapcsolt szárazkontaktus-kimenet, a videórendszer integrált része, azaz a teljes rendszer bármelyik kamerájának riasztási eseményét programozhatjuk úgy, hogy egy másik kamera riasztási kimenetén generáljon eseményt.

A kamerával készült éjszakai felvételek Youtube videója IDE kattintva elérhető a Videosec weboldalán.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua WizMind S kameracsalád
Olvasta már?
Dahua WizMind S kameracsalád