IP CCTV kamera IPD-5SP-IR Starlight 3.0 Cloud (Full Color) úgy lát éjjel, mint nappal


IP CCTV kamera IPD-5SP-IR Starlight 3.0 Cloud (Full Color) úgy lát éjjel, mint nappal
Megérkezett a Partizan dome IP CCTV kamerája, 1/2,7" CMOS érzékelő és 5,0 megapixelles felbontással.

A legfontosabb jellemzője a forradalmi hibrid technológia, amely ötvözi a hagyományos infravörös és fehér LED-et. Ez azt jelenti, hogy:
 • Sötétben a kamera hagyományos IR módban képes működni és a szokásos fekete-fehér képet nyújtja
 • Vagy átválthat színes üzemmódba, erős fehér LED háttérvilágítással.

 • Ebben az esetben egyáltalán nem szükséges, hogy a fehér fény folyamatosan megvakítsa szomszédjait. A LED aktiválását csak akkor lehet bekapcsolni, ha a mozgásérzékelés be van kapcsolva. Intelligens funkciók uralkodnak!

  Sőt, ha az IPD-5SP-IR Starlight 3.0 Cloud-ot a Cloud sorozatú Partizan video felvevőjével együtt használják, akkor sokkal okosabb lesz. A modern must-have opciók teljes sora lesz elérhető: a kerület behatolásának vagy vonalátkelésének észlelése, emberi észlelés stb. Ezek a specifikációk nagyon jó minőségű képet nyújtanak, nagy részletességgel. Ez a CCTV kamera könnyen felismeri az arcokat és az apró tárgyakat, például a készpénzes számlákat! És természetesen az IPD-5SP-IR Starlight 3.0 Cloud működik a Partizan mobilalkalmazással és a Cloud szolgáltatásunkkal. A Dome CCTV kamerákat főleg a helyiségekben telepítik, de ez a baba jól fogja érezni magát kívül is. A ház ütésálló, védi a berendezést a nedvességtől és a portól, -40 ° C és + 60 ° C közötti hőmérséklet-tartományban működik.

  És még egy fontos pont. Ez a kamera igazi szépség. Trend fehér szín, elegáns formák, vállalati Partizan karizma. Egyszerre rögzíti és díszíti! Az IPD-5SP-IR STARLIGHT 3.0 Cloud stílusos, okos, megbízható.

  A kamera részletes leírása IDE kattintva

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
  Olvasta már?
  Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák