Partizan IPS-220X-IR AI Starlight: dicsőség a robotoknak

PR hír

Partizan IPS-220X-IR AI Starlight: dicsőség a robotoknak
Ez nem csak CCTV kamera, hanem egy igazi „Terminátor”. Semmit sem lehet elrejteni előle. Alapvetően nincsenek „vak zónák” és a szélsőséges időjárási körülmények sem jelentenek problémát.

Mindezek a funkciók azonban kizárólag a maximális biztonság érdekében működnek. Egy átlagos CCTV kamera egy irányba „néz”, míg a varifokális Partizan IPS-220X-IR AI Starlight képes a tengelye körül forogni, megváltoztatni a látószöget és 18-szoros optikai zoommal rendelkezik.

Ezen felül van egy nagy teljesítményű 1 / 2,8 "-es Sony Starvis szenzor, éjszakai látás akár 120 méterig is, így tökéletes, részletes SuperHD képeket készíthet a legszélesebb távolságból és szögből.

Mesterséges intelligencia
A Partizan IPS-220X-IR AI Starlight távvezérléssel vezérelhető: az irány függőlegesen és vízszintesen, valamint a látószög. Vagy beállíthat egy előre beállított értéket, és meghatározhatja azokat a pontokat, amelyek mentén ez a CCTV kamera egy bizonyos időben „járőrözni” fog a területen.

A Partizan IPS-220X-IR AI Starlight automatikus élességállítással is rendelkezik, és támogatja az intelligens funkciókat, különösen az emberi és az arcfelismerést. Ez pedig nagy lehetőségeket nyit meg.

Hová mész?
Az a tény, hogy ez a CCTV kamera többek között támogatja a nyomkövetési zónákkal való munkát. Ha egyszer benne van egy személy a PS-220X-IR AI Starlight fókuszába kerül. A CCTV kamera követni fogja a tárgy mozgását, bárhová is megy. Itt működik az hogy a szög és irány automatikus változtatásának képessége lép életbe.

Ez a CCTV kamera beépített hangszóróval és mikrofonnal is rendelkezik. Tehát, ha valami történik, akkor mindent elmondhat, amit a videomegfigyelési zónában lévő hívatlan vendégekről gondol.

Szuper CCTV kamera
A Partizan IPS-220X-IR AI Starlight agresszív környezetben való működésre készült. Háza ütésálló fémből készül. Maga a kamera megbízhatóan védett a portól és a nedvességtől (IP66 szabvány). Nem érdekli a hő és a fagy - az üzemi hőmérséklet-tartomány -40 és +60 Celsius között van.

A különleges körülmények különleges megoldásokat igényelnek, az IPS-220X-IR AI Starlight IP Varifocal kamerára van szüksége. Robotikus, okos, megbízható.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők