MI kamerákat támogató NVR-ekkel bővült a Hanwha Techwin portfoliója


MI kamerákat támogató NVR-ekkel bővült a Hanwha Techwin portfoliója
8 és 16 csatornás, a mesterséges intelligencia (mélytanuló) algoritmusok futtatására képes Wisenet AI kameracsaládot támogató, a gyártó által költséghatékonyként jellemzett hálózati videorögzítőkkel (NVR) egészítette ki CCTV kínálatát a Hanwha Techwin.

A 32 és 64 csatornás testvéreikhez hasonlóan, az XRN-820S, az XRN-1620SB1 és XRN-1620B2 képesek fogadni az Wisenet AI kamerák MI metaadatait (objektum- ás rendszámazonosítás, korcsoport / nem / ruhaszín detektálás stb.), kiemelt analitikai szolgáltatásokat biztosítva a végfelhasználók számára. A 4K és 8K kamerák képanyagát is fogadni képes, H.265 tömörítési szabványt alkalmazó, ONVIF S profil és GDPR kompatibilis új rögzítők ún. „trapézium” formavilággal kerülnek piacra, mely utóbbi jobb hőelvezetést biztosít, javítva a HDD-k élettartamán. A 8-csatornás verzió akár 12, a 16-csatornások 24/80 TB-nyi tárkapacitás kialakítását is támogatják

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera