A Hikvision bemutatja az All-in-one beltéri állomást az integrált biztonsági megoldások számára


A Hikvision bemutatja az All-in-one beltéri állomást az integrált biztonsági megoldások számára
A Hikvision, az IoT-megoldások szolgáltatója, bemutatta az új All-in-one Indoor Station termékét, egy tablet irányító modult, az otthoni és irodai biztonsági megoldások integrált felügyeletére.

Az intelligens beltéri állomáson - mint irányítási központon - a felhasználók élvezhetik az egyszerű vezérlést és a rugalmas összeköttetést a különféle Hikvision eszközök között, ideértve a videó kaputelefonot, a beléptető vezérlést, a behatolásjelzőt, az IP kamerákat, az NVR-eket és egyebeket.

A beépített Hik-Connect alkalmazás révén a Hikvision különféle eszközeit vagy alrendszereit az All-in-one beltéri állomás felügyelheti. A videó kaputelefon, beléptető rendszer, behatolási riasztó, IP kamerák, NVR-k és más Hikvision eszközök az érintőképernyő érintésével kezelhetők, ideértve az ajtók nyitását, a videó kaputelefon használatát, a videomegfigyelést, a riasztórendszer élesítését vagy hatástalanítását stb. A felhasználók otthonuk és irodájuk hatékonyabb védelme érdekében könnyedén ellenőrizhetik készülékeik állapotát, a hálózatát, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a környezeti hőmérsékletet is.

Továbbá, a beltéri állomással a különféle termékek és alrendszerek eseményei összekapcsolhatók az összekapcsolási szabályok beállításával a Hik-ProConnect felhőalapú eszközkezelő alkalmazáson keresztül a telepítők számára. A telepítők könnyen segíthetik a felhasználókat a különféle eseménytípusok, ütemtervek és kiváltott műveletek forgatókönyvének elkészítésében, sajátos forgatókönyveiknek megfelelően. Például egy riasztórendszer összekapcsolható egy CCTV rendszerrel a videóellenőrző funkció létrehozása érdekében.

A beltéri állomást általában egy bejárati ajtónál vagy más kényelmes helyen rögzítik, így a rendszer könnyen elérhető. A felhasználók kényelmesen elvégezhetik a napi műveleteket egyetlen érintéssel, amikor belépnek vagy kilépnek.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő
Olvasta már?
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő