Cloud Manager applikáció Androidra


Cloud Manager applikáció Androidra
Az ASC Global új Cloud Manager applikációnak köszönhetően könnyebb lesz az élete a telepítőknek és a felhasználóknak egyaránt.

Fontos megjegyezni, hogy a Cloud Manager applikáció, nem az ASCloudManager.com (.hu) oldalnak az applikációs megjelenítése, hanem önálló applikáció mobil eszközökre.

Az új Cloud Manager applikáció felváltja a korábbi WiFi/BT Manager applikációt. A régebbi applikáció nem lesz továbbfejlesztve csak az új Cloud Manager.

Az applikációnak a jövőben is nagy szerepe lesz, mert ezen az applikáción keresztül fog az ASC Global egyre több kényelmi és biztonsági funkciót nyújtani partnereinnek és a felhasználóinak is. Terveik szerint egyetlen applikációjuk lesz és ez fogja biztosítani az összes új fejlesztést, funkciót, támogatást.

A Cloud Manager applikációval az eszközök működési paramétereit lehet beállítani. Megfelelő beállítás után a modulok WiFi, Bluetooth és telefonos kapcsolaton keresztül is vezérelhetők. Az applikációval vezérlő ikonokat hoztak létre melyekre kattintva egyszerűen vezérelhetők a kimenetek. Mindegyik ikonnal egy kimenetet lehet vezérelni, így ikononként megadható, hogy melyik kimenetet milyen csatornán keresztül szeretnénk vezérelni.

Próbálja ki az ASC Cloud Managert a linkre kattintva: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.ascglobal.ascloudmanager

Forrás: ASC Global
Tagek: automatizálás

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő
Olvasta már?
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő