Megnyílt a Power új IX. kerületi üzlete a Külső Mester utca 24-ben


Megnyílt a Power új IX. kerületi üzlete a Külső Mester utca 24-ben
A régi BP2 Ifjúmunkás utcai üzlet bezárt és az ott dolgozó kollégák, birtokba vették munkahelyüket az új címen: IX. kerület, Külső Mester utca 24.

Az új, impozáns, tágas, modern épületben közel ugyanazokat a szolgáltatásokat biztosítjuk, mint a III. kerületi üzletünkben. Az épület tervezésekor fontos szempont volt, hogy mind kollégáink, mind partnereink és vásárlóink, olyan teret kapjanak, amely kényelmet és minőséget garantál a közös munkához, vásárláshoz, ügyintézéshez, értekezletekhez, rendezvényekhez.



Bemutatótermi bolti kiszolgálás mellett, műszaki szaktanácsadás, szervizátvétel, oktatóterem és tárgyalók, nagy kapacitású raktárhelyiség is rendelkezésre áll. Tágas és levegős tér, elegancia és korszerű épület gépesítés könnyíti a dolgos hétköznapokat. Az 1000 nm-es épület nagy részét magas raktár teszi ki, ami közel 500 raklap befogadóhellyel rendelkezik, más üzleteinkhez viszonyítva ez igen komoly kapacitás növekedés. Külön említést érdemel, hogy az állványszerkezet extrém teherbírású, felépítése külön gondosságot igényelt.



Nem szenvedünk hiányt parkolóhely mennyiségben sem. A térkövezett területen bőven akad hely ügyfeleink számára, akár a bejárathoz közeli helyeken is. A megvásárolt termékek mozgatására kézikocsikat biztosítunk. Nem hanyagolhatók a személyes kontaktusok sem, az infrastruktúra nem csak a vevői ügyintézéseket támogatja. Egyéb céloknak is megfelelően: személyes jelenlétet igénylő egyeztetések, konzultációk, oktatások, előadások megszervezésére is kiválóan alkalmas az épület.

Amennyiben a körülmények lehetővé teszik, ősszel szeretnénk veletek közösen megünnepelni új üzletünk nyitását.

Mindenkit szeretettel várunk!


Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya