Cloud Manager iOS felületre


Cloud Manager iOS felületre
Napokban elérhető lett iOS-re is a Cloud Manager applikáció, melynek köszönhetően vezérlő ikonok hozhatók létre az ASC Global-os termékekhez, kimenetenként és csatornákként. Az applikációval a WiFi/Bluetooth Controllert is fel lehet programozni.

Az új applikációval néhány perc alatt hozható létre vezérlő ikonok, melyekkel a GSM / GPRS / 4G / IP termékek kimenetét lehet vezérelni. Az ikon létrehozásánál megadható, hogy GSM hálózaton, Bluetooth vagy internet kapcsolaton keresztül szeretnénk az eszköz kimenetét vezérelni. Amennyiben több vezérlési módot szeretnénk ugyanahhoz a kimenethez, akkor ezek külön-külön ikononként adhatók meg. Az ikonokat elnevezhetjük, képet választhatunk ki hozzá, mely utalhat arra, hogy mit vezérlünk a kimenettel illetve a gomb színét is megadhatjuk. A beállítás nagyon egyszerű és néhány lépésben megvalósítható, melyen az applikáció végigkísér minket.

Fontos megjegyezni, hogy a Cloud Manager applikáció, nem az ASCloudManager.com (.hu) oldal. A Cloud Manager önálló applikáció mobil eszközökre.

Az új Cloud Manager applikáció felváltja a korábbi WiFi/BT Manager applikációt.

Az applikációnak a jövőben is nagy szerepe lesz, mert ezen az applikáción keresztül fogunk egyre több kényelmi és biztonsági funkciót nyújtani partnereinknek és a felhasználóknak is. Terveink szerint egyetlen applikációnk lesz és ez fogja biztosítani az összes új fejlesztést, funkciót, támogatást.



Cloud Manager iOS IDE kattintva

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A régi megoldásoknak csengettek - Itt az új Techson kaputelefon
Olvasta már?
A régi megoldásoknak csengettek - Itt az új Techson kaputelefon