Speciális felhasználásra: Wifi kamera - TCI EA2 C904 IH M -2.8 /W


Speciális felhasználásra: Wifi kamera - TCI EA2 C904 IH M -2.8 /W
Van úgy, hogy oda is kamerát kell szerelni, ahová eredetileg nem tervezte senki. Hiányzik a kiépített számítógépes hálózat, és nem is lehet megvalósítani.

Ha csupán az áramellátás az egyetlen, ami elérhető, akkor ebben a helyzetben az egyedüli megoldás egy wifi csatlakozásra is alkalmas kamera.

A TechSon EA2 C904 IH M -2.8. /W éppen erre a célra született. Kis méretű, esztétikus, rövid, csőforma háza belesimul a környezetbe. IP67-es védettsége megvédi az időjárás viszontagságai ellen. IK10 besorolású, vandálbiztos kialakítása ellenáll a külső behatásoknak. Mindez ideális eszközzé teszi kültéren és beltéren egyaránt.

A külső antennának köszönhetően a kamera jóval nagyobb nyereséggel tud működni, mint a beépített antennás változatok.Az EA2 C904-es wifi kamera felbontása 4 megapixel, ami manapság legnépszerűbb felbontást jelenti. Tiszta, élénk, színes felvételeket készít, amelyeket a kamera nem csak egy NVR-nek képes továbbítani, hanem akár helyben is rögzíti egy behelyezett SD-kártyára. A kamera élő képe és a helyi felvételek NVR nélkül is megtekinthetők a SuperLive Plus mobilalkalmazással.

Az éjszakai felvételek minőségét a beépített, mechanikus D&N szűrő, valamint a Hi-Power LED-es inframegvilágítás biztosítja.A legfontosabb, hogy a TechSon wifi-s kamerának elég csupán a tápellátás biztosítása, valamint egy megbízható, rádiós csatlakozási lehetőség a wifi routerhez vagy egy access pointhoz, és a kamera máris készen áll a videostream továbbítására.

Felhasználási területek: kertek, parkolók, kapuk, műemlékvédelem alatt álló épületek.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Kreativítás, fenntarthatóság, üzlet
Olvasta már?
Kreativítás, fenntarthatóság, üzlet