Megújul a Videosec NVR-ek felsőháza


Megújul a Videosec NVR-ek felsőháza
A 4 és 8 merevlemezes NVR-ek új generációja érkezik a Videosec kínálatába, ezek már az új, IQ sorozat tagjai. A két újdonság, az NVR-304-32IQ és az NVR-308-64IQ mellett az egymerevlemezes 16 csatornás NVR is megújul, immár NVR-301-16XH néven.

Sok piaci szereplőt érzékenyen érintett a CCTV-piac legnagyobb processzorgyártójának, a HiSiliconnak hirtelen kiesése. A Videosec ekkor már készen állt más processzorokon alapuló kamera- és rögzítőmegoldásokkal. Ebben a folyamatos megújulásban most érkeztünk el a csúcsrögzítők Intel-processzoron alapuló megoldásra cseréléséhez. Az új IQ rögzítők az eddigi képességeket megtartva több műszaki részletben is fejlődést tudnak felmutatni. Immár mindkét rögzítő 2U magas házban érkezik, beépített ATX tápegységgel. A három videókimenet megmaradt, de immár mind független egymástól, tehát akár két darab 4K felbontású HDMI monitoron is nézhető az osztott kép, a VGA kimenet pedig az operátor elé helyezhető harmadik, FullHD felbontású monitorra csatlakozhat.

A két független LAN port továbbra is lehetőséget biztosít a kamerákat a helyi hálózattól független alhálózatba kötni, ugyanakkor a rögzítőn keresztül elérhetjük a kamerák webfelületét is, azaz a rögzítő routerként NATolja a kamerák releváns portjait, elérhetjük azokat a beállításokat is, amik csak a kamera webfelületén érhetőek el (például képmódok ütemezett váltása, azaz éjszakára és nappalra alkalmazhatunk különböző limitet a leghosszabb záridőre, eltérő értékeket WDR-re, fehéregyensúly-módostásokat ütemezhetünk, szpot fénymérést csak adott időszakban szeretnénk aktiválni, …). A rögzítők sávszélessége immár 2x 384Mbps, azaz a kamerák bejövő három videóadatfolyamának összege akár 384Mbit/s is lehet, miközben a kimenő adatforgalom, azaz a PC-s, mobiltelefonos monitoring és a távoli megfigyelésre, pl. portásfülkébe teleptett monitoringra szolgáló külön NVR-ek felé biztosított kimenő sávszélesség ezzel egyidejűleg lehet 384Mbit/s. A hardveres RAID (0,1,5) támogatás lehetővé teszi, hogy a kétmerevlemezes rögzítőkben megszokott redundáns rögzítési lehetőség mellé a teljes tárhely biztonságos kezelését megvalósítsuk.

A videódekódolási kapacitás, ami nem egyezik a rögztési kapacitással (ezt csak a bejövő sávszélesség limitálja), egyidejűleg legalább 32 Megapixelnyi videó 30fps képfrissítésű megjelenítését teszi lehetővé. Ez lehet akár 32 darab 1MPixel felbonású második videóadatfolyam egyidejű megjelentése is, miközben a rögzítő rögzíti a 32 darab 4K kamera teljes felbontáső első videóadatfolyamát.

Az NVR-301-16XH rögzítő legfőbb újdonsága is a dekódolási kapacitást érinti, ami 16 Megapixel 30fps képfrissítés mellett, ami jelenti két 4K kamera egyidejű megjelenítését is, de 16 egyidejűleg megjelenített 720p felbontású videót is.

Az új Videosec rögzítőkkel kapcsolatban, ha kérdése van, lépjen kapcsolatba a videosec.com csapatával.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Több, mint aminek látszik
Olvasta már?
Több, mint aminek látszik