A Hikvision saját fejlesztésű LED falai

Sokrétű felhasználási lehetőségekkel és funkciók széles skálájával felszerelve

A Hikvision saját fejlesztésű LED falai
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
DSC Hungária Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision saját fejlesztésű kültéri és beltéri LED panelei megérkeztek az európai piacra is. A kutatás-fejlesztésért felelős mérnökeink által kidolgozott egyedi technológia több díjat is elnyert LED kategóriában*.

Ezek az egységek különböző pixeltávolsággal vásárolhatók meg, a paneleket összekapcsolva pedig rugalmas méretű LED panelfal alakítható ki.

A LED panelek fényviszonyoktól függetlenül, mindig tiszta, részletes képet biztosítanak, a magas színtelítettségnek, 16 bites színmélységnek és a tükröződésmentes kialakításnak köszönhetően.

Emellett figyeltünk arra, hogy a gazdag színélmény mellett kíméljék a szemet, így 90%-os kék-fény szűrővel láttuk el őket. Ennek hatékonyságát TÜV Rheinland tanúsítvány igazolja.

Teljesen stabil szerkezettel rendelkeznek, elmozduló alkatrészek nélkül, így bármilyen körülmények között használhatók, legyen szó beltéri vagy kültéri, kis- és nagykereskedelmi felhasználásról.

Az energiatakarékos kialakításnak köszönhetően, akár 40%-kal hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos kijelzők így rendkívül hosszú, akár 100.000 órányi üzemidő áll rendelkezésre.

A beépített funkciók sora azonban itt nem ér véget.



*A Hikvision innovációs termékdíjat nyert az intelligens és interaktív LED-/LCD-kijelzők kategóriában 2019-ben, valamint kiváló márka díjat a nagy pontosságú illesztésű LED-ek kategóriában 2018-ban. Továbbá szerepelt „A tíz legkiválóbb márka” az illesztett LED iparágban listán 2019-ben.

Szeretne többet tudni a Hikvision LED panelfalairól? Ebben a videóban betekintést nyerhet a gyártási folyamatba. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, projekt lehetőségekért keresse a Hikvision Key Account munkatársait, Kalmár Attilát és Szabó Bálintot.

Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései