Aspectis az MBF konferencián


Aspectis az MBF konferencián
Az idén 11. alkalommal kerül megrendezésre a biztonságtechnikai szakma egyik legmagasabb színvonalú rendezvénye az MBF konferencia. Az Aspectis sok-sok éve stabil résztvevő szponzori minőségben, az idei évben arany fokozatú támogatóként igyekszünk emelni az esemény színvonalát.

Mint minden hasonló konferencia esetében sokáig bizonytalan volt, hogy egyáltalán meg lehet-e rendezni, de végül a szeptember közepi időpont megfelelőnek tűnt és a szervezők vállalták a kockázatot. A konferenciának – az eddigiektől eltérően – most nincs egy központi témája, így nagyon sokrétű a prezentációk tematikája, az élőerős őrzés aktuális kihívásaitól kezdve a szolgáltató-megbízó kapcsolaton keresztül a különböző technológiai megoldásokig mindenki megtalálhatja az érdeklődésére számot tartó előadást. Mi az idei évben egy kicsit rendhagyó módon egy olyan előadással készülünk, amely tovább színesíti ezt a kínálatot. Egy időutazásra invitáljuk a hallgatóságot és azt szeretnénk bemutatni, hogy a régebbi korokban hogyan oldották meg azokat a feladatokat, amelyekre ma a legkorszerűbb technológiák állnak rendelkezésünkre. A kihívások ugyanazok voltak és a leleményesség sem hiányzott, mint azt látni fogjuk. Előadónk – Katona Csaba – igencsak jártas ezekben a kérdésekben, hiszen ő azzal tölti napjait, hogy a régmúltat kutatja a Magyar Tudományos Akadémia munkatársaként.

Az Aspectis természetesen saját standján is fogadja az érdeklődőket, akiket jó szokásunk szerint meg is vendégelünk a tőlünk megszokott magas színvonalon, így mindenképpen érdemes lesz betérni hozzánk. Meglepetés játékkal is készülünk, olyan szórakozást kínálunk, ami nem volt még az MBF konferencián. A jó öreg csocsó bajnokság sem maradhat el. Ez már szinte védjegyünkké vált, hiszen az idén 5. alkalommal rendezzük meg a versenyt. A szórakozáson kívül érdemes lesz az érmekért, a vándor kupáért és a győzteseknek járó díjakért is versenybe szállni.


Végezetül ejtsünk szót a szakmáról is, hiszen mégiscsak egy szakmai rendezvényről beszélünk. Aki ellátogat a standunkra részletesebben megismerkedhet azokkal a megoldásokkal, melyeket gyártóink – az Axis, Milestone, Hanwha, 2N, Paxton, Netavis, Planet, Herta, FF Group – kínálnak a biztonságtechnikai piac számára. Ezen felül bemutatjuk, hogy melyek azok a szolgáltatások, amelyeket mi, mint Aspectis kínálunk annak érdekében, hogy a profi termékek profi módon kerüljenek felhasználásra. A teljesség igénye nélkül csak a legfontosabbak: tervezés, terméktámogatás, oktatás, rendszer üzembe helyezés, integráció. A legutóbbi MBF konferencia óta 2 új gyártó is csatlakozott az eddigi kínálatunkhoz, így ezek a résztvevők számára újdonságot jelentenek. Az egyik a C4 integrációs szoftver, a másik pedig a Biosec véna szkenneren alapuló megoldásai. Bízunk benne, hogy a konferencia résztvevői közül minél többen meglátogatják az Aspectis standját és velünk együtt jól fogja magát érezni!


Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál