Magyar fejlesztés az OSPA döntőben

Az Accessium a legjobb biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalatok között

Magyar fejlesztés az OSPA döntőben
Az Accessium Ltd. bekerült a döntőbe a kiemelkedő biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalatok közé a rangos OSPA 2021 (Outstanding Security Performance Awards) versenyen.

A cég a tavalyi évben hat új beléptető rendszerrel kapcsolatos terméket fejlesztett ki és ennek alapján a zsűri úgy ítélte meg, hogy az Accessiumnak a döntőben a helye a legjobb biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalatok között.

"Az OSPA versenyek évről évre bővülnek és valóban magas szintű elismeréssé váltak minden, a biztonság minden területén tevékenykedő cég számára, legyen az vevő vagy beszállító" - nyilatkozta az OSPA alapítója, Martin Gill professzor. „Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki ebben a rendkívüli évben is benevezett. Ilyen erős mezőnyben őszintén mondhatom, hogy minden döntős győztes.”

As Accessium beléptető rendszere és megoldásai a leginnovatívabb ötleteken alapszik, világszínvonalú vezeték nélküli technológiákat és a legfejlettebb adatvédelmi eljárásokat használva.

További információ IDE kattintva

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya