TechSon szériák


TechSon szériák
A TechSon Analóg HD kamerák kiemelkedő teljesítménye, felbontása és képminősége, valamint a rögzítők oldaláról támogatott számos intelligens funkció innovatív megoldással szolgál az analóg rendszer mellett elkötelezett vásárlóknak.

Analóg


A TechSon analóg kamerákból sem hiányzik a fejlett technológia. Valós, 120 dB-es WDR, 4x-es motorzoom, akár 70 méteres, éjszakai megvilágítási távolságot nyújtó HiPower LED és nagy érzékenységű képérzékelő segíti az akár 8 megapixeles, UHD felbontású kamerák képalkotását.

SmartStart


Egyszerű feladatokhoz versenyképes megoldást biztosít a SmartStart IP-kameraszéria, ami tartja a lépést a CCTV trendeknek megfelelően. Kielégíti a megnövekedett felbontásigényt, széles kameraház-választékával és kiegészítő funkciókkal kínál változatos lehetőségeket a telepítés során.

Az általános feladatokra tervezett IP-kamerák számos újdonsággal szolgálnak elődeikhez képest. A sávszélességkímélő és egyben kiemelkedő minőségű H.265-ös kodek valamint az elérhető autofókuszos motorzoom objektívek, a rögzítés SD-kártyára, vagy a vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek kibővítik a SmartStart kamerák felhasználási területét.

SmartView


A legsokoldalúbb megoldást a SmartView széria kínálja. Széles felhasználási kört tesz lehetővé ez az erős hardverrel szerelt, töretlenül fejlődő kameracsalád.
Kiemelkedő optikai tulajdonságokkal rendelkezik, és az alakfelismerésen alapuló, intelligens funkciókon kívül vírusvédelmi feladatokra is befogható, hiszen akár személyszámlálást is megvalósíthatunk vele. A záridő beállíthatósága rendszámfelismerő rendszerben is alkalmassá teszi, megfelelő licenccel. Méltán állíthatjuk, hogy aki SmartView kamerával épít megfigyelőrendszert, a legjobb ár-érték arányú készüléket választotta.

A SmartView kamerák kitűnnek kivételesen érzékeny szenzorukkal is. A NightVision funkciónak köszönhetően alacsony megvilágítású helyszíneken is színes, részletgazdag képeket készítenek.

Az alkalmazott mesterséges intelligencia az objektumok megkülönböztetésén túl arcfelismerésre is alkalmassá teszi a SmartView szériát. A kapcsolódási lehetőségek változatos felhasználási lehetőséget biztosítanak a beléptetés és a riasztásokkal történő vezérlés terén.

SmartPro


A SmartPro termékcsaládban a professzionális és a speciális megoldásokat kínáló kamerákat találjuk.
Ide tartoznak az önálló rendszámfelismerő vagy arcazonosító képességgel bíró, a fény- és hangjelzéssel védő és a fokozott intelligenciát igénylő, különleges funkciókat ellátó készülékek. Segítségükkel egyszerűen megoldható az önálló sorompókezelés, a fény- és hangriasztásos vagyonvédelem.

Ebben a szériában találhatók a 180° látószögű panoráma és a 360° látószögű halszemoptikás kamerák, valamint a lézeres megvilágítással rendelkező, objektumkövető és arcazonosító PTZ avagy Speed Dome kamerák, és idetartoznak a testhőmérséklet mérésére alkalmas, a biztonságos beléptetést támogató hőkamerás megoldások is.Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
HID Signo Express & Seos Essentials
Olvasta már?
HID Signo Express & Seos Essentials