Új, kedvező árú 16 csatornás NVR a Videosec kínálatában


Új, kedvező árú 16 csatornás NVR a Videosec kínálatában
A legújabb 16 csatornás, egy HDD-s NVR az emberi alak észlelése riasztás mellett a VCA eseményekre történő riasztást és visszakeresést is kezeli, ideális választás a 2MP és 4MP felbontású fixfókuszú Starlight IP kamerák képének rögzítésére.

Az NVR-301-16H rögzítőt már raktárkészletről kínáljuk, megújult hardverrel, de már ismert képességekkel. Az intelligens videótömörítés segítségével a h.265 kódolású videóanyagok sávszélesség- és tárhelyigénye optimalizálható a képminőségben jelentkező kompromisszumok nélkül. Használatával egy napnyi FullHD felvétel megközelítőleg 16GB, mígy 4MP felbontáson megközelítőleg 24GB tárhelyet foglal. Az élőkép és a visszajátszás megjelenítése történhet akár csatlakoztatott 4K felbontású monitoron vagy LCDTV-n is, így akár négy FullHD csatorna elsődleges videóstreamje is megjeleníthető egyidejűleg.

Az emberi test észlelése riasztást alkalmazva a mozgásérzékelés hatékonyságát tudjuk jelentősen növelni, kiszűrve az időjárási jelenségek vagy növények mozgása okozta hamis riasztásokat. VCA riasztásokkal, például területre behatolási riasztást alkalmazva tovább optimalizálhatjuk az egyes területek megfigyelését. A Guard Viewer vagy Guard Live mobilapplikációkba érkező push-üzeneteket szűrhetjük napszak szerint ütemezve, de riasztástípusonként is.

Bővebb információkért és egyéb termékeinkkel kapcsolatban is keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Biztonságos kajakozás és SUP-ozás nyáron, a ZOLEO műholdas kommunikátorral
Olvasta már?
Biztonságos kajakozás és SUP-ozás nyáron, a ZOLEO műholdas kommunikátorral