Intelligent Insights


Intelligent Insights
Forgalmazó: Robert Bosch Kft. – Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.


A Bosch „Intelligent Insights” legújabb verziója olyan szoftver widget frissítést kínál, amely támogatja a biztonságos társadalmi távolságtartást. Egy „AIoT” videoszoftver-megoldás, amely ötvözi a fizikai termékek összekapcsolhatóságát a mesterséges intelligencia (AI) alkalmazásával. A felhasználó számára lehetővé teszi a valós és korábbi analitikai adatok alapján történő előrejelzést. Összegyűjti a beépített mesterséges intelligenciával rendelkező Bosch videokamerák képtartalom elemzési adatait és egyetlen felületen jeleníti meg azokat.

Jelenleg az egyik legfontosabb járvány okozta változás a társadalmi távolságtartás és létszámbeli maximum tartása, amely a koronavírus terjedésének csökkentése szempontjából jelentős pl. a munkahelyeken, bevásárlóközpontokban. Az Intelligent Insights legújabb frissítése támogatja a társadalmi távolságtartás szabályozását is. Az új, Terület telítettségét mutató jelzőlámpa widget intuitív grafikus felület, amely segít betartani a távolságtartási szabályokat. A widget megjeleníti az adott területen és időpontban engedélyezett emberek jelenlegi és maximális számát. Három különböző állapotot szemléltet, így a felhasználó tudja, mikor kell cselekednie. Az ügyfelek láthatják a terület telítettségi szintjét jelző lámpán a bejáratnál, hogy beléphetnek-e az üzletbe. A küszöb elérésekor a widget aktivál egy csatlakoztatott eszközt, amely tájékoztatja a látogatókat.

A helyszíntől a képernyőig
Az Intelligent Insights a Bosch kamerák beépített mesterséges intelligenciáját használja a videoképek értelmezésére, és rögzíti a kamera metaadatait. Ezután a widget-ek segítségével összesíti és megjeleníti ezeket az információkat, így lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egy képernyőn áttekintsék és értékeljék a teljes tartalmat. A felület segítségével a felhasználók gyorsan megértik és reagálnak egy lehetséges veszélyhelyzet kialakulása előtt, emellett üzleti célú intelligenciát is képes nyújtani. Az utólagos elemzéshez és a felhasználók későbbi tevékenységeinek kiigazításához és megváltoztatásához jelentési funkciót is biztosít.

Teljes helyzetfelismerés a különböző szituációkban történő előrejelzéshez
Az Intelligent Insights többféle widget-tel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a videós tartalmakat biztonsági, védelmi, vagy más szempontok alapján összesítve értékelhessék. A felhasználók kiválaszthatják a szükséges widgeteket, aszerint, hogy milyen információkra kíváncsiak.

  • A terület telítettségi szintje, a foglaltság számlálása és a tömegfelismerés lehetőséget nyújt a tömegek,      valamint az egyének és tárgyak számontartására. Meghatározhatja az egy területen és időben tartózkodók      maximális számát.
  • Az Intelligent Insights az Objektumszámlálás és az Emberszámlálás funkciót is kínálja a pontos      számontartáshoz. Ezek a widgetek segítenek azonosítani a csúcs- és a kevésbé forgalmas időket      meghatározott időtartamokban. Csak a névtelen adatokat használja, biztosítva az emberek privát szférájának      védelmét.
  • Az Objektum pozícionálási widget segítségével valós időben áttekintést kaphat egy adott terület összes      objektumáról. A mesterséges intelligenciával rendelkező kamerák által meghatározható GPS-helyzetük      alapján az objektumokat a térképen ikonokkal jelölik.

    A szoftvercsomag más megoldásokkal, pl. a Bosch videofelügyeleti rendszerével (BVMS) is integrálható.

    Bővebb információért, kérjük, látogassa meg honlapunkat IDE kattintva

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Fényerő szabályozás Inim riasztóról
    Olvasta már?
    Fényerő szabályozás Inim riasztóról