Kifejezett mozgásra kihegyezett viselkedésfelismerő modellt fejleszt a Fujitsu


Kifejezett mozgásra kihegyezett viselkedésfelismerő modellt fejleszt a Fujitsu
A Fujitsu olyan mélytanulás alapú technológiára épülő mozgásmintaelemző megoldást fejlesztett ki, mely az egymás melletti ízületek összehangolt tevékenységét vizsgálja egy komplex mozgássorozat folyamán – mint pl. amikor egy tárgyat kiveszünk egy dobozból.

A fejlesztő megállapítása szerint, az általa létrehozott modell az eddig elért legnagyobb pontosságot érte el az Kinetics-Skeleton adatkészleten végzett tesztek során. A Fujitsu új megoldása az egyszerűbb viselkedési formák (állás, ülés) esetében hasonló pontossággal dolgozik, mint más, hasonló (korábbi generációs) megoldások. Azonban, összetett mozgások esetében közel 8%-kal teljesített jobban; sőt, egy tárgyat elhajító személy esetében 24%-kal magasabb eredményességgel dolgozott, mint versenytársai. Az új funkció – mintegy 100 komplex mozgásmintára feltanítva – a cég Actlyzer videotartalom-elemző megoldásában kap szerepet – a tervek szerint még ebben az évben.

Forrás: Fujitsu

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet
Olvasta már?
InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet