Magyar fejlesztés az első Nemzetközi Kiberbiztonsági Verseny döntőjében

Az Accessium eAccess fejlesztése bekerült a legjobbak közé a Cyber OSPAs nemzetközi versenyen

Magyar fejlesztés az első Nemzetközi Kiberbiztonsági Verseny döntőjében
Az Accessium eAccess fejlesztése döntőbe került az első Nemzetközi Cyber OSPAs 2021 (Cyber Outstanding Security Performance Awards) versenyen a kiemelkedő új kiberbiztonsági termékek kategóriában.

Martin Gill professzor, a díjak alapítója elmondta: "Meglepő volt a visszajelzés, különösen az első évben; olyan távoli országokból érkeztek jelölések, mint Ausztrália, Belgium, Egyiptom, Németország, India, Írország, Malajzia, Románia, az Egyesült Államok, az Egyesült Arab Emírségek és az Egyesült Királyság." Gill hozzátette: "A zsűrinek nehéz dolga volt a sok nevezés megfelelő pontozásában, mivel a versenyen indulók kimagasló pályázatot adtak be, és nagyon hálás vagyok mindannyiuknak, akik időt áldoztak rá. Azok pedig, akiket a döntőbe jutottak, nagyon büszkék lehetnek magukra."

Az Accessium indult az eredetileg meghirdetett Outstanding Cyber Security Equipment Manufacturer kategóriában is, pályázata megfelelt a magas követelményeknek, de mivel a bizottság nem kapott megfelelő mennyiségű és minőségű pályázatot, így a kategória törlésre került, az Accessium pályázata azonban a döntőbe került volna ebben a kategóriában is!

A kategóriák győzteseit IDE kattintva az erről készült videót pedig itt tekintheti meg.

Ez az újabb siker méltó visszajelzése annak, hogy az Accessium folyamatosan fejleszt, innovatív technológiákat használ és a szakma is magas szinten elismeri tevékenységét!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája