A tajvani Delta Electronics vásárolta meg a March Networks-t


A tajvani Delta Electronics vásárolta meg a March Networks-t
114M USD-ért kívánja felvásárolni egy leányvállalatán keresztül az Infinova kizárólagos tulajdonában lévő March Networks-t a tajvani Delta.

A vevő, bár alap piaci irányultságai más elektronikai területekre mutatnak, nem számít ismeretlen és teljesen új szereplőnek az IP CCTV piacán, mióta 2017-ben felvásárolta a VIVOTEK részvényeit. A Delta illetékeseinek nyilatkozata szerint, a March Networks meg fogja őrizni önállóságát, és elkülönülten kezelik továbbra is két IP CCTV érdekeltségüket; bízva abban, hogy a March felhőalapú technológiája és analitikai megoldásai, szervesen hozzájárulnak a cégcsoport dinamikus előretöréséhez a video-biztonságtechnika globális piacán. A történet háttérszála, hogy 2020. januárjában Kína egyik tartományi kormányzata szerzett meghatározó részesedést a kanadai, de a shencseni (Kína) tőzsdén is jegyzett Infinovában; mely eseményt (kiemelten az USA) illetékesei biztonsági kockázatként értelmeztek. Az Infinova – diszkréten hivatkozva a Kína-USA kereskedelmi háborúra – 2021. elején jelezte, hogy profiltisztás jegyében értékesíteni kívánja 2011-ben 90M USD-ért felvásárolt March Networks-t.

Forrás: March Networks, IPVM
Tagek: videotechnika

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!