Videosec analóg kamerák ismét raktáron


Videosec analóg kamerák ismét raktáron
Új Starlight kameráink érkeztek, az XB-542-SW-4F cső és az XD-542-SW-2.8F dóm kivitelben. 5 Megapixel felbontással, amit átválthatunk 4, 2 vagy 1 Megapixelre, választható AHD, TVI, CVI vagy CVBS jelformátummal. Éjjel-nappal színes képet kapunk, a két melegfehér fényű LED fényerejét a kamera dinamikusan, a környezeti fényhez képest szabályozza.

Igaz ugyan, hogy az IP-alapú kamerarendszerek árai már közel kerültek a koax megoldások áraihoz, de még mindig jelen van az igény, régi rendszerek bővítéséhez, illetve kis rendszerekhez sokan ma is inkább analóg megoldást választanának. Nekik is megoldást jelentenek a Videosec új 5 Megapixeles Starlight analóg kamerái, az XB-542-SW-4F csőkamera és az XD-542-SW-2.8F dómkamera. A 4mm-es lencsével szerelt csőkamera vízszintes látószöge 80°, a dómkamera 2.8mm-es objektívje 99°-os látómezőt biztosít.

Mindkét kamerában az 5 Megapixel felbontású Starlight szenzor jelét a délkoreai Eyenix DSP processzora dolgozza fel. A kamerák OSD menüjéből válthatjuk a kimenő videójel szabványát AHD, TVI, CVI és CVBS között, válthatjuk a videó felbontását 5 MP, 4MP, 1080p (2MP) és 720p (1MP) között, illetve válthatunk PAL és NTSC szabvány között is. Az OSD menüt vezérelhetjük a kamera kábelén található joystickről, amelyet egy kupak véd, de koaxitron protokolon keresztül a rögzítők menüjéből is vezérelhető. A Videosec XVR-301 és XVR-302 rögzítők PTZ menüjében az IRIS + felel meg a jozstick középső gombjának, a SET parancsnak.

A csúcsfénykompenzáció (HLC) és a háttérfénykompenzáció (BLC) mellett választhatjuk a valós WDR bekapcsolását is, azaz a kamera képes oronként eltérő expozícióval elkészíteni a képkockát, aminek dinamikai átfogása így a hagyományosnak többszöröse lesz, azaz egyszerre láthatunk részleteket a kép nagyon sötét és nagyon világos részein is.

A kamerákon található melegfehér fényű LEDek fényerejét a kamera a környezeti fénnyel összhangban szabályozza, de teljesen le is tilthatjuk a segédfényeket.

A részletekért lépjen kapcsolatba a Videosec csapatával.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
Olvasta már?
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában