Hikvision kaputelefon többfunkciós beltéri állomás

Konvergens biztonsági megoldásokhoz

Hikvision kaputelefon többfunkciós beltéri állomás
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
DSC Hungária Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision, az IoT-megoldások szolgáltatója, amelynek alapvető szakterülete a videó, bemutatta a minden az egyben beltéri állomás termékét, egy tablet az otthoni és irodai biztonsági megoldások összehangolásához.

Mivel az intelligens beltéri állomás menedzsmentközpontként funkcionál, a felhasználók mostantól egyszerű vezérlést és rugalmas kapcsolódást élvezhetnek a különböző Hikvision -eszközök között, beleértve a videó kaputelefont, a beléptetést, a behatolási riasztást, az IP -kamerákat, az NVR -eket és így tovább.

A beépített Hik-Connect alkalmazáson keresztül a Hikvision különböző eszközeit vagy alrendszereit kezelheti és felügyelheti a többfunkciós beltéri állomáson kereszül. A videó kaputelefon, a hozzáférés -szabályozás, a behatolásjelző, az IP -kamerák, az NVR -ek és más Hikvision -eszközök az érintőképernyő segítségével kezelhetőek, beleértve az ajtók kinyitását, a videotelefon használatát, a videófigyelést, a riasztórendszer élesítését vagy hatástalanítását stb. A felhasználók otthonuk és irodájuk jobb védelme érdekében könnyen ellenőrizhetik eszközeik állapotát, hálózatát, akkumulátorának töltöttségi szintjét és környezeti hőmérsékletét.

Ezenkívül a beltéri állomással a különböző termékek és alrendszerek eseményei összekapcsolhatóak kapcsolási szabályok beállításával a Hik-ProConnecten, a telepítők felhőalapú eszközkezelő alkalmazásán keresztül; aktiválják egymást eseménykapcsolatok megvalósításához. A telepítők könnyedén segíthetnek a felhasználóknak forgatókönyvek elkészítésében különféle eseménytípusokhoz, ütemtervekhez és aktivált műveletekhez, sajátos forgatókönyveiknek megfelelően. Például egy riasztórendszer összekapcsolható egy CCTV rendszerrel a videó ellenőrzési funkció létrehozásához.

A beltéri állomást általában a bejárati kapunál vagy más ideális helyen rögzítik, így a rendszer könnyen elérhető. A felhasználók kényelmesen elvégezhetik a napi műveleteket egyetlen érintéssel, amikor belépnek vagy kilépnek.

Felkeltettük érdeklődését? A Hikvision minden az egyben, többfunkciós belteri állomását keresse országos disztribútorainknál.
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
Olvasta már?
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra