MINMOE terminálok

Fókuszban az érintésmentes beléptetés

MINMOE terminálok
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


Egy hétköznapi kaputelefon általában egy kültéri egységből áll, ami vagy videós, vagy audio és kapcsolódik hozzá egy beltéri egység, ami szintúgy lehet videós, ill. kizárólag audio.

A szürke hétköznapokban ez meg is állja a helyét, de ha valami extrára vágyunk és ki szeretnénk tűni a tömegből, akkor választhatunk ennél jóval több funkcionalitással bíró eszközöket. Képzeljük el, hogy a kültéri egységünk egy letisztult, elegáns arcfelismerő terminál. A Hikvision DS-K1T341A kültéri arcfelismerő termináltól egészen a Hikvision DS-K1T680DF-E1-ig.Mind a két termék kültéri, IP65-ös minősítéssel van ellátva, ennek köszönhetően nyugodtan használhatjuk olyan helyen is, ahol az eső akadály nélkül éri az eszközöket. A két terminál kapacitív érintőképernyővel rendelkezik, így a teljes funkcionalitást elegánsan, a kijelzőn keresztül tudjuk elérni. Nem mellesleg az eszközben eltárolt felhasználók érintésmentesen, arcazonosítással tudnak áthaladni.


Mind a két termék kültéri, IP65-ös minősítéssel van ellátva, ennek köszönhetően nyugodtan használhatjuk olyan helyen is, ahol az eső akadály nélkül éri az eszközöket. A két terminál kapacitív érintőképernyővel rendelkezik, így a teljes funkcionalitást elegánsan, a kijelzőn keresztül tudjuk elérni. Nem mellesleg az eszközben eltárolt felhasználók érintésmentesen, arcazonosítással tudnak áthaladni.A két kamerának köszönhetően nem lehet kicselezni egy kinyomtatott arc fotóval, eme tulajdonsága lehetővé teszi magasabb biztonságú létesítményeknél kaputelefonként és beléptetőrendszerként való használatra.Az arcazonosítás mindössze 0,2 másodperc alatt megtörténik, és akár 30 cm-től egészen 3 m-es távolságig képes gyors áthaladást biztosítani.A biztonságot tovább növelve a két kültéri terminál rendelkezik beépített, kapacitív ujjlenyomat-olvasóval, és Mifare kártyaolvasóval. A kapacitív technológiát nem zavarja az erős ellenfény, például ha a nap rásüt az eszközre.A DS-K1T680DF-E1 terminálok között egyedi kijelző mögé rejtett Mifare kártyaolvasót tudhat magáénak. Ezen felül testhőmérsékletet detektáló változata is létezik, tud munkavédelmi sisak detektálást, munkaidő nyilvántartást, valamint távolról is menedzselhető.

Ezek az arcfelismerő terminálok minden 2. generációs kaputelefon beltéri egységre képesek becsengetni ( DS-KH6320 WTE1, DS-KH8350 WTE1, DS-KH8520 WTE1, DS-KH9310 WTE1), ezek is mind érintőképernyővel rendelkeznek.Végezetül az egész rendszer illeszthető Hik-Connect applikáción keresztül mobiltelefonra, vagy tabletre. Ez a kényelmi funkció lehet a hab a tortán, mert így egy olyan komplex, de mégis könnyen használható rendszert kapunk, ami korunk elvárásainak 100%-ig megfelel.
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
Olvasta már?
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től