Myers IP kaputelefon

A tökéletes megoldás

Myers IP kaputelefon
Forgalmazó: Partizan Security s.r.o.
Gyártó: Partizan Security s.r.o.


Hibát találni az MIP-75SD Silver Touch IP kaputelefonban a MYERS-től lehetetlen. Egyszerűen tökéletes.

Kezdjük el a 7 hüvelyk nagyságú kijelzővel, melyen látható bármilyen apróság. A látogatók arca, rendszámtáblák - semmi sem marad figyelmen kívül. A TFT Touchscren kijelző 1024x600 felbontásban a siker megalapozása. Mindemellett a kijelző érintőképernyős, ami kényelmet biztosít alkalmazásában.

A MYERS termékek prémium minőséget biztosítanak. Ehhez köthető a hands free funkció, mely szerencsés megvalósításban jelentkezik az MIP-75SD-ben.


A kaputelefonhoz 6 IP kültéri egységet és azonos számú IP kamerát lehet csatlakoztatni.

Az Intercom funkció 10 kijelzőt is támogat, valamint SD kártya kimentettel rendelkezik. Az áramellátás POE elven működik, azaz egy video kábelen keresztül kap tápellátást és internet kapcsolatot. A kaputelefon gyári felfüggesztéssel rögzíthető.

A kedvelt PARTIZAN mobil alkalmazása és az MIP-75SD Silver Touch között szintén tökéletes a kölcsönhatás. Az alkalmazás irányítását, a videó jelen időben és felvételről történő lejátszását kényelmesen mobiltelefonjáról végezheti el.

Fontos tudni! Még a legfejlettebb kaputelefonok mint az MIP-75SD Silver Touch sem működnek maguktól. Nélkülözhetetlen kültéri egység alkalmazása, melyből a MYERS bő kínálattal rendelkezik.

Az MIP-100 és MIP-300 IP kültéri egység család tartós fém vázból készült, kamerával, kétoldali mikrofonnal és hangszóróval, továbbá egy, két vagy négy hívás gombbal van ellátva.



Több lakásos projektekhez a MYERS a MIP-100MU modellt ajánlja, mely az előző modellekkel megegyező megbízhatósággal, fémvázzal, kép és hangminőséggel rendelkezik. Előnye abban rejlik, hogy nem csupán 4 hívás gombbal rendelkezik. A teljeskörű numerikus billentyűzetnek köszönhetően mind a 999 felhasználó egyaránt alkalmazhatja.

Külön figyelmet érdemel a MYERS új fejlesztése az MBD-100 vezeték nélküli akkumulátoros videó kaputelefonja. Wi-Fi-n keresztül könnyedén csatlakoztatható a PARTIZAN alkalmazáshoz. Ez az okos eszköz beltéri egység nélkül is működik és azonnal a felhasználó mobil eszközére küldi az értesítéseket.
Az akkumulátor töltésének megőrzése érdekében a kamera a beépített érzékelő jelzését követően rögzíti a mozgást a videó-archívumba, szükség esetén pedig továbbítja az alkalmazás PUSH üzenetei közé.

Következtetésképpen a felsorolt eszközök mind lenyűgözőek, és mivel egy tökéletes eszközben tökéletes minden a MYERS a termékek külső megjelenéséről sem feledkezik meg.
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák