Megjelent a SiS 2.4-es verziója.


Megjelent a SiS 2.4-es verziója.
A terveknek megfelelően megjelent a SiS 2.4-es verziója. A kiadott szoftver verziói mindig egy nagyobb ugrást jelentenek a fejlesztésben és megahatározott időközönként jelennek meg. A felhasználók, akik belépnek a szoftverkövetési rendszerbe, azonnal hozzájuthatnak a legújabb kiadáshoz és használhatják az újdonságokat.

SiSConnect interface
Külső rendszerekből elérhetőek a beléptető rendszer funkciói szabványos REST API protokollon keresztül, integrációs lehetőséget biztosítva a fejlesztő partnereknek.

Firmware frissítési felület
A SiS szoftverből is biztosított ezentúl a vezérlők és modulok beépített programjainak frissítése. Így kényelmesen, akár csoportosan is naprakészre hozhatók a vezérlők anélkül, hogy további segédprogramokat és felületeket kellene használni.

Kamera nézet
Egyszerűbb telepítés a beépített VLC könyvtár használatával. A megjelent új funkciók – térképlapra és eseménymonitorra ugrás, kamera események megjelenítése és idődiagram kibővített beállításai - segítségével még komfortosabbá vált a kamerák kezelése.

További funkciók:

Személyi igazolvány kezelés

Személyi igazolvány elektronikus részének olvasásra eddig is volt lehetőség dolgozói beléptetésnél, de a továbbiakban már vendégkártya kiadásnál és kulcsszekrény hozzáférésre is használható. A chipből okmányszkennerrel kiolvasott személyes adatokkal növelhető a pontosság és az adatbiztonság.

HID Origo - SIS adatszinkron
A funkció lehetőséget ad a HID Origo-ban felvett személyek és kártyák betöltésére a SIS adatbázisába. Így a HID mobiltelefonos azonosítók szinkronizálása a két rendszer közt könnyedén megtehető.

SC-1000 rekeszes tároló
Az új Postafiók üzemmóddal lehetőség van akár 250 postafiókos szekrény vezérlésére, kezelésére. Lehetőség nyílik egy bármilyen elektronikusan vezérelhető zárral felszerelt szekrény bevonására a jogosultságkezelésbe.

Automatikus tűzlista
A tűzlista opció is új funkcióval bővült: vészállapot esetén az előre beállított paraméterek alapján a tűzlista automatikusan nyomtatásra kerül.

www.seawing.eu
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
Olvasta már?
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra