Wisenet TNF-9010 kamera


Wisenet TNF-9010 kamera
Miért ne lehetne a biztonsági kameránk egyben okosmegoldás is egy hétköznapi, mégis néha igencsak frusztráló problémára?

Bemutatkozik a Wisenet TNF-9010 360° Parking Guidance kamera, ami talán nem is jöhetett volna jobbkor, hiszen a belvárosi és az irodaházi parkolók szép lassan újra közel a teljes kapacitásukkal üzemelnek. A parkolók üzemeltetőinek célja a foglaltság optimalizálása, illetve a torlódások és sorok csökkentése, ehhez tökéletes partner a Wisenet Parking Guidance megoldása, amely segíti a járművezetőket az üres parkolóhelyek gyors megtalálásában.



A beépített, mesterséges intelligencia alapú járműfelismerő funkciónak köszönhetően mindössze egyetlen Wisenet TNF-9010 kamerára van szükség, hogy akár 16 parkolóhelyet felügyelhessen és elemezhessen, megállapítva, hogy a helyek foglaltak-e vagy üresek. Az eszköz gyorsan és egyszerűen telepíthető, így rendkívül költséghatékony alternatívát kínál azokkal a megoldásokkal szemben, ahol ugyanennyi parkolóhely lefedéséhez több kamerára lenne szükség, mivel az alacsonyabb kezdeti költségek mellett kevesebb karbantartást is igényel.

A beépített LED-ek akár 7-féle különböző szín megjelenítésére konfigurálhatók, hogy a sofőrök hol találhatják meg a különböző kategóriájú parkolóhelyeket, például mozgáskorlátozott, családi vagy elektromos autók számára fenntartott helyek.

A parkolássegítési képességek mellett a 9 megapixeles 360°-os TNF-9010 képes felderíteni a társadalmi normákkal összeegyeztethetetlen viselkedést és bűncselekményeket, mivel nagy területek holttér mentes megfigyelésére használható. A kamera puszta jelenléte pedig biztonságérzetet kelt az autósokban, mikor elhagyják vagy visszatérnek az autójukhoz.

A kamera által készített 360°-os képeket a széleken egy sztereográfiai típusú lencse javítja, míg a beépített dewarp funkció biztosítja, hogy amikor a kamera 4x90°-os üzemmódban van, ne legyen látható torzulás a rögzített képeken (pl. objektumok egyenes vonalainak görbülete), ami az általános 360°-os halszemoptikás képekre jellemzőek.



A TNF-9010 kamerában a Hanwha Techwin eddigi legerősebb, Wisenet7 lapkakészlete dolgozik. Amellett, hogy lehetővé teszi a tiszta, éles képek rögzítését bármilyen fényviszonyok között a fejlett zajcsökkentés és WDR segítségével, a Wisenet7 piacvezető kiberbiztonsági funkciói azt is biztosítják, hogy a kamera és firmware-je védve legyen a hackerekkel szemben, és a driverek bizalmas adatai is védve legyenek.

További információkért keresse bizalommal a termék forgalmazóját, az Aspectis Kft.-t.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani