Bosch Flexidome IP starlight 8000i X


Bosch Flexidome IP starlight 8000i X
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch


 • A Bosch új Flexidome IP starlight 8000i X sorozatú kamerái, 2 vagy 4 megapixeles felbontást, egyedi optikát,      emelt szintű HDR X és starlight X technológiát kínálnak
 • A sötét jeleneteknél 0,0061 lux-ig biztosítja a színes képalkotást
 • A HDR X lehetővé teszi, hogy optimalizálják a videofelvételt a gyorsan mozgó objektumoknál akár 144 dB      dinamikatartományú jeleneteknél
 • Az X sorozat beépített mesterséges intelligenciát (AI) tartalmaz, intelligens videoelemzéssel (IVA) és gépi      tanulással (Camera Trainer)

  Kivételes kültéri teljesítmény 24/7
  Az új X sorozat kiterjeszti a Flexidome IP starlight 8000i család kültéri kamera-portfólióját azáltal, hogy a felbontás, a fényérzékenység, a dinamikai tartomány, a képalkotási sebesség, az egyedi optika és a beépített AI ideális keverékét kínálja. A kamerák továbbfejlesztett képminőségei megoldják azokat a nehézségeket, amelyek a rendkívül alacsony megvilágításban és a kihívást jelentő fényviszonyokban rejlenek. Robusztus, víz- és porálló kialakításának, IP66 és IP6K9K besorolásának és vandálbiztos IK10+ házának köszönhetően ideális választás lehet ipari szektorban, térfigyelő rendszerekben és szállítmányozásban. A kamerák ellenállnak -50 és +60 ° C közötti hőmérsékletnek. Kiváló minőségű, bevonatuk védelmet nyújt a korrózió ellen is (IEC 60068-2-52 1344h).

  A beépített AI támogatja a prediktív megoldásokat
  Mint minden Flexidome IP starlight 8000i kamera, az X sorozat is beépített AI-t tartalmaz IVA-val és Camera Trainerrel, amely támogatja a prediktív megoldásokat. A beépített AI lehetővé teszi a kameráknak, hogy értelmezzék a látottakat, ezáltal a videoadatokat hasznos információkká alakítják. A képtartalomelemzés rendkívül ellenálló a téves riasztásokkal szemben, mint pl. a szélsőséges időjárási körülmények (hó, szél, eső, jégeső és a vízfelszíni fényvisszaverődés), valamint a rezgésnek kitett környezeti tényezők hatásai (pl. hidakon, vagy oszlopokon történő installáció). Automatikus tárgyfelismerést biztosít nagy távolságokon, így ideális a repülőterek, parkolók, kritikus infrastruktúrák, kormányzati épületek, határőrség, hajókövetés és forgalomfigyelés héjvédelmére. A starlight X és a HDR X kombinációjával a beépített AI részletgazdagabb adatokat biztosít napközben és extrém gyenge fényviszonyok mellett is.

  A távoli eszközkezelés támogatja a fenntartható üzleti gyakorlatokat
  Az új kamerák a Bosch távoli eszközkezelését is támogatják, amely olyan segédprogramok kombinációja, mint a Project Assistant és a Configuration Manager, valamint a biztonságos, átlátható és költséghatékony eszközkezelést biztosító szolgáltatások a termék teljes élettartama alatt. A kamerákkal az üzembehelyezés vezeték nélkül elvégezhető - nincs szükség létrára vagy emelőre. A telepítők a Bosch Project Assistant alkalmazással beállíthatják a pásztázást, a döntést és a nagyítást (PTRZ), és a szükséges látómezőt is a kamera vagy az objektív érintése nélkül. A távoli eszközkezeléssel a telepítés után szükséges bármilyen PTRZ-beállítás, elvégezhető a helyszínen. A rendszerintegrátorok olyan szolgáltatásokat is végezhetnek, mint a konfigurációs beállítások megváltoztatása vagy a firmware-frissítések telepítése, így biztosítva a rendszerek legmagasabb megbízhatóságát. A távoli eszközkezelés és a vezeték nélküli üzembe helyezési folyamat időt, költségeket, erőfeszítést takarít meg és minimalizálja az ingázást. Ez pedig gazdaságilag életképes, társadalmilag felelős és környezetbarát, fenntartható üzleti gyakorlatot eredményez.

  További információk IDE kattintva.

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  FAAC forgalomgátló oszlopok magyarországon
  Olvasta már?
  FAAC forgalomgátló oszlopok magyarországon