Elkészült az új Videosec IP-videó katalógus


Elkészült az új Videosec IP-videó katalógus
Az új PDF áttekinthető, táblázatos formában foglalja össze a Videosec IP kameráit és rögzítőit, a releváns műszaki paramétereket összehasonlítható formában felsorolva.

Az egyszerű mozgásérzékelés már a múlt. A jelen, hogy minden IP kameránk képes intelligens képtartalomelemzésen alapuló riasztásokat generálni. Az IQ képanalitika a jelnelegi VCA csúcsa, felismeri, ha gyalogost, kerékpárost, vagy gépjárművet lát, ezekre szelektíven generál a kamera riasztást. Az emberi test felismerése már a legegyszerűbb IPW-2122LS-40F és IPD-3612LS-28F kamerákban is elérhető.

A Videosec kamerák Starlight képminőségét már nem kell bemutatni, ez a funkicó sem csak a legdrágább kamerák kiváltsága.

A katalógus egy-egy oldalon bemutatja a belépő szintű IQ analitikával rendelkező kamerákat, a teljes értékű IQ analitikával rendelkező kamerákat, az IQ-alapú PTZ kamerákat, amelyek immár térbeli privátmaszkok kezelésére is alkalmasak. A következő oldalon az aktuális rögzítő-kínálat tekinthető át, melyeknek kiemelendeő tulajdonsága, hogy mindegyik kezel legalább egy 4K felbontású monitort és mindegyikhez csatlakoztathatunk, az összes csatornára, 4K felbontású IP kamerákat. A kifutó kamerákat felsoroló táblázatot a kötődobozok és kamerakonzolok összefoglalója követi, végül pedig a hálózati switchek, tápfeladók, kábelek és egyéb kiegészítők találhatóak.

A katalógus PDF és JPG formátumban IDE kattintva érhető.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
JÖN! XIII. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia, 2022. október 20–21.
Olvasta már?
JÖN! XIII. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia, 2022. október 20–21.