HeatPro hőkamerák

Professzionális védelem egyszerűen

HeatPro hőkamerák
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Hikvision


A Hikvision megújított költséghatékony hőkameráit hozta egy fedél alá a HeatPro termékcsaláddal.

A gyártótól már jól megszokott 160x120-as felbontású bolométerek mellett bevezetésre kerültek a 256x192 pixel felbontású érzékelők is hő-kép alkotás tekintetében.

A DS-2TD1217-x/PA(QA) valamint a DS-2TD2617-x/PA(QA) (160x120as) kamerák mellet ugyan abban a már megszokott házakban piacra kerültek a DS-2TD1228-x/QA valamint a DS-2TD2628-x/QA eszközök is. Mind a 4 kamera típus bi-spektrális kivitelű, azaz rendelkezik mind látható fény tartományban dolgozó érzékelővel és e-mellett egy micro-bolométerrel amely a hő-kép alkotást hozza létre.

De miért is jó egy bi-spektrális hőkamera?
Családi-házas környezetben, de akár nagyobb területek kültéri védelmére kiváló, mivel relé kimeneteiknek köszönhetően akár kiválthatnak egy kültéri terület védelemre széles körben használt infra sorompót vagy radar eszközt. (akár riasztó központra is köthetjük érzékelők helyett) Megfelelő lencse választás mellett akár 56m es távolságot is lefedhetünk egyetlen kamerával, legyen szó akár vonalátlépésről akár területre behatolásról.

Ne felejtsük el, hogy nem szimpla video-analitikáról beszélünk, hanem az AcuSense családból már jól ismert DeepLearning alapú objektum felismerést végző algoritmus dolgozik. Az algoritmus képes megkülönböztetni ember és jármű alakokat, ezáltal rengeteg téves riasztástól tud minket megkímélni, időjárási tényezők állatok és növények mozgásai nem generálnak riasztást.



Terület védelem mellett tűz érzékelési feladatokra is kiválóan használhatók a HeatPro család termékei. Bolométerének köszönhetően már gyulladás pont előtt is észlelhetjük a lehetséges tűzforrást, erre riasztásokat is tudunk kiváltani. Ezzel a módszerrel hatalmas anyagi veszteségektől kímélhetjük meg a kedves ügyfelet.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon
Olvasta már?
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon