Hikvision okosotthon megoldások


Hikvision okosotthon megoldások
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
DSC Hungária Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvision számára igen fontos a technikai fejlődés és ennek érdekében az elmúlt években határozott lépéseket tettünk egy biztonságtechnikai konvergens rendszer elkészítése felé, mely igen nagy belső és külső kompatibilitással rendelkezik, hogy egy mindent átfogó megoldást tudjon alkotni.

Egy ilyen konvergens rendszer lehet például a Hik-Connect platformunk, mely egy cloud szolgálatáson alapuló ingyenes platform, melyen keresztül egy végfelhasználó minden Hikvision gyártmányú eszközét képes elérni egy mobiltelefonos kliens segítségével. Ezen a platformon keresztül kommunikál az AX-Pro névre hallgató vezeték nélküli riasztó rendszerünk, melynek számos elemét már alkalmassá tettük arra, hogy okos-otthon megoldások felé nyithassanak.

Például:
Lehetőségünk van kis- és nagyfeszültségű relé vezérlő modulok vásárlására, melyek segítségével képesek lehetünk elektromos zárak, garázs ajtók, légkondícionáló készülékek, központi fűtés, világítás és még számos egyéb otthoni eszköz vezérlésére.
Az okos konnektor segítségével szinte bármilyen eszközt kapcsolhatunk, ellenőrizhetjük az áramfelvételét és fogyasztását.
Mindegyik interface működtethető manuálisan, előre időzíthető is lehet, továbbá képes lehet bizonyos kapcsolt műveletek elvégzésére.Ehhez a rendszerhez társulhat az IP videó kaputelefonok termékcsaládjában található „All-in-one” beltéri egységünk, mely nemcsak a lakásunk vagy házunkhoz tartozó videó alapú becsengetéseket képes megjeleníteni, hanem képes a Hik-Connect alkalmazásunk kezelésére is, mivel Android operációs rendszert futtat. így minden előzőleg leírt funkciót képesek vagyunk kezelni ezen a 7 vagy 10 colos változatban elérhető érintő képernyős beltéri egységen. Ez a beltéri egység továbbá képes más gyártótól származó Android alkalmazások futtatására, melyek segítségével képesek lehetünk kezelni bármely 3rd party gyártó rendszerét a beltéri egységre telepített android applikáció segítségével.Jelen státuszában ez a rendszer nem kifejezetten tekinthető önálló okos-otthon megoldásnak, de a jövőben egyre több interfésszel és egyre több újdonsággal és okos-funkciót támogató harware-el tervezünk további lépéseket tenni egy későbbiekben jóval többre mutató okos-otthon rendszer felé.

Felkeltettük érdeklődését? Termékeinket keresse partnereinknél.

Kiss Ákos, Pre-sales engineer, Hikvision
Tagek: okosotthon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Milesight parkoló foglaltság- és jogosultság ellenőrzés AI kamerával
Olvasta már?
Milesight parkoló foglaltság- és jogosultság ellenőrzés AI kamerával