Lakásautomatizálás - GRENTON


Lakásautomatizálás - GRENTON
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Grenton


Bemutatjuk a lakásautomatizálásban jártas Grenton márkát, hogy minél többen megismerhessék, miként nyújt egyre magasabb felhasználói élményt úgy, hogy közben nem áldozunk a szakszerűség és precizitás oltárán.

Olyan Touch Panelek kerültek egy karnyújtásnyira hozzánk, melyek kialakításuknak köszönhetően eladják magukat. Otthonteremtő érzést keltenek és közben minden modul működése nyomon követhető. A kialakításuk elegáns, exkluzív módon illeszkednek be a mai modern automatizálás elvárásainak eleget téve.
A cég stratégiája egyértelmű: megfizethető árban, kiváló minőségben, rugalmasan bővíthető intelligens modulokkal ellátott otthonokra összpontosítanak, ezért folyamatosan fejlesztik termékeiket.

ÚJ KEZELŐPANELEK

Büszkék arra, hogy minden egyedi megjelenésű, gravírozott panelük, házon belül készülnek. Személyre szabhatóak, így előre beállíthatjuk, hogy mely gombok, milyen feladatot látnak majd el.


Programozásuk a szimpla verziókhoz hasonlóan egyszerű. Kialakításuk 8 vagy 4 programozható gombból állnak. Minden gombot 4 további módon tudunk kalibrálni, ráadásul a rendszer megkülönbözteti a klikkelések időtartamát, lehet akár rövid érintés vagy a hosszú érintés, a rendszer felismeri a funkciókat. A Grenton panelek a jól ismert TF-Bus kábeleken keresztül kommunikálnak. A kezelők mindegyike rendelkezik hőmérséklet- és fényérzékelővel, ezért működésük során nem igénylik a külső szenzorok illesztését, mert a pillanatnyi értékekkel pontosan láthatjuk a változókat.





Az élményt kézzel fogható módon lehet tovább fokozni, hiszen fa és bőr borítással találkozunk.


Természetes anyagokból készülnek, a képeken látható 4-es és 8-as kiosztással.

AUTOMATIZÁLT ÁRNYÉKOLÁS – ÉS VILÁGÍTÁSTECHNIKA



Tehát az egész működés egy jól összehangolt CLU és TF-Bus-on keresztül történik. A DIN sínes kialakítással a beépíthetőségük is leegyszerűsödik. A relékontaktusnak köszönhetően, nem csak 230 V-os redőnymotorokat vezérelhetünk velük és így már szabadon választható a vezérelni kívánt eszköz típusa is.





Célszerű átgondolni, hogy mennyi motort akarunk majd vezérelni, mert ez a Roller Shutter modul, 3 motort vezérlésére alkalmas, így megvásárlása jobban megéri, mint ha külön vásárolnánk redőnyönként. Beépítési helyet is spórolhatunk, mert csak 4 DIN helyet foglal az elosztószekrényben, szemben 6 DIN-nel.





ÚJ FLUSH-MOUNTED (SÜLLYESZTHETŐ), Z-WAVE MODULOK:

Vezeték nélküli rendszerépítésben gondolkodóknak a gyártó, a Z-Wave-s prokollt is ismerő CLU egységgel nyújt megoldást. Így már számos gyártó Z-Wave-es eszközét integrálni tudjuk, ha pedig hibrid rendszert szeretnék, szintén megoldható, mert a CLU képes egyidőben kezelni a vezetékes társaikkal együtt a vezeték nélkülieket is. Ezeket az eszközöket szerelhetjük fali kapcsoló mögé, 65-ös szerelvénydobozba.



Új termékként a Dual Nano Switch dupla relékapcsoló jelent meg. 2 száraz kontaktust képes kapcsolni, ezáltal köthetünk rá törpefeszültséget vagy 230 V AC-t is.
A másik új eszköz a Nano Shutter redőnyvezérlő modul. Praktikussága abban rejlik, hogy feszültségváltós motort is képes vezérelni.

Aki lakásautomatizálásban gondolkozik, azért érdemes a GRENTON termékeit választania, mert a központi CLU egységnek köszönhetően, rendszerszinten, egységes módon meg tudja oldani az automatizálását. A vezetékes/vezeték nélküli eszközök költséghatékonyan és komfortosan üzemeltethetőek, beépítésük rendkívül egyszerű. Lehet szó világításról, hűtésről, fűtésről vagy árnyékolásról egyaránt. További hasznos információkért jelentkezzen nálunk termékbemutatóra vagy dedikált oktatásra.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua WizMind S kameracsalád
Olvasta már?
Dahua WizMind S kameracsalád