Videosec IQ PTZ kamerák – a lehetséges maximum


Videosec IQ PTZ kamerák – a lehetséges maximum
Három új IQ PTZ kamera érkezett a Videosec kínálatába. Az IQ analaitika felismeri, ha személyt vagy járművet lát. Az IQ platform új PTZ kamerái ettől sokkal többet is tudnak.

Automatikus objektumkövetés, térben elhelyezett privát maszk, statisztikai embertömeg-számlálás, interaktív területvédelmi hangjelzések, csak néhány a különleges lehetőségek közül.

A Videosec IP termékkatalógusában már bemutatott IQ termékcsaládba tartozó PTZ kamerák 2 és 4 Megapixel felbontásban érkeznek a már ismert 5MP felbontású PTZ-675IQ-X4SWAL mellé.

A PTZ-6622IQ-X25S60 2 Megapixel felbontáson 60fps képfrissítést kínál, akár 5 egyidejű videóstreamen is. Ezek nem csak felbontásban, hanem képfrissítésben is eltérhetnek a a fő videó-adatfolyamtól. Nagy sebességgel mozgó objektumok megfigyeléséhez kiváló választás.

A PTZ-6624IQ-X33S 4 Megapixel felbontású képet ad 33x zoomátfogású objektívjével.

A nagy PTZ-k mellett a kisebb, 4” méretű PTZ-6424IQ-X25S is az érkező újdonságok közé tartozik. A kisebb fizikai méret ellenére mindent tud, amit a „nagyok”, a fém kameraház IK10 vandálvédettségű, a kamerafej labdaszerű kialakítása megnehezíti a kamera nézési irányának távolról történő kikémlelését. A PTZ-6424IQ-X25S-hez alkalmazható tartókonzolok és egyéb kiegészítők megegyeznek a nagytesó PTZ-662X és a már kifutó PTZ-6322 kamerák kiegészítőivel.

A kamerákban alkalmazott fejlett architektúrájú többmagos CPU lehetővé teszi a már ismert IQ analitikai riasztásokat, amikor a kamera felismeri, ha embert vagy járművet lát, ezek mozgását rázoomolva követheti a beállított ideig. A fókusztérkép egyes területekhez térben számolt kiindulási fókuszkoordinátákat rögzít. Ráfordul a kamera a kapura, azonnal a kapu síkjára áll be a fókuszálás és innen kezdi keresni a legélesebb képsíkot az autofókusz.

Egy statikus kameránál könnyen kimaszkolhatunk egy-egy képrészletet egy-egy fekete téglalappal. Az IQ PTZ kamerák erre térben képesek. Akár 24 maszkerületet is megadhatunk a szélrózsa minden irányában, ezek pozícióját a pillanatnyi forgási, bólintási és zoomolási adatokból valós időben számolja a kamera, a fekete téglalapok mindeközben folyamatosan csak az általunk megadott objektumokat takarják ki.

Újdonság az arcérzékelés, amely különféle számlálási funkciókkal is párosíthatóak, akár helyben generált létszámkorlát-riasztásra is lehetőséget biztosítva.

Ha többet szeretne megtudni az új PTZ kamerákról, vegye fel a kapcsolatot a Videosec csapatával.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vivotek újdonságok az Alphasonic EXPO-n
Olvasta már?
Vivotek újdonságok az Alphasonic EXPO-n