A Partizan már 2014-ben kifejlesztette és elindította saját felhőalapú videótárolási szolgáltatását - az egyik elsőt a világon


A Partizan már 2014-ben kifejlesztette és elindította saját felhőalapú videótárolási szolgáltatását - az egyik elsőt a világon
Biztonsági mentés és helyreállítás optimalizálása, költségcsökkentés, kényelmes távmunka: ezek mind a Partizan Cloud előnyei.

A Partizan Cloud lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy:

1. Dolgozzon könnyebben és gyorsabban

A Partizan Cloud segítségével történő videofelügyelet létrehozása és elindítása nem igényel további drága berendezéseket és bonyolult szoftveres hibakeresést. Csak csatlakoztatja a CCTV kamerákat a felhőhöz, és használja az automatikus beállításokat.
A Partizan Cloud szinte bármilyen gyártó CCTV kamerájával és DVR-jével működik. A fő feltétel az, hogy támogassák az ONVIF protokollt vagy az RTSP adatfolyamot.

2. Biztonságosabb és megbízhatóbb munkavégzés
A Felhőben tárolt videót nem lehet ellopni vagy megrongálni. Még ha a támadók megpróbálják is megsemmisíteni a CCTV kamerákat és a felvevőt, esélyük sincs hozzáférni a Partizan Cloud adataihoz.
Adatközpontjaink az Egyesült Államokban és Európában találhatók. Ez biztosítja az adattárolás maximális sebességét, stabilitását, adatvédelmét és biztonságát. A Partizan Cloud lassú internet mellett is működik. A Partizan Cloud technikai támogatása a hét 7 napján elérhető. Levél, telefon, Skype, Viber, WhatsApp – a kommunikáció legkényelmesebb módjai elérhetőek a felhasználók számára.

3. Jövedelmezőbben és hatékonyabban dolgozzon
A hagyományos videó megfigyelő megoldások költséges befektetések magas előzetes és üzemeltetési költségekkel. A Cloud használata 20-50%-kal olcsóbb, mint egy hagyományos helyi videó megfigyelő rendszer, különösen, ha egy kis létesítményről van szó (legfeljebb 4 CCTV kamera). Nem kell 8 csatornás felvevőt vásárolni és speciális merevlemezt, a Cloudban mindig elérhető a kiváló minőségű videó.
Ugyanakkor a felhőnk ára alacsonyabb, mint az AWS, az Azure vagy a Google Cloud ára. Az ár átlátható, a Partizannak nincs további feltétele és korlátja. Minden ügyfél számára a lehető legegyszerűbbek és érthetőbbek vagyunk!

4. Dolgozz innovatívabban és technológiailag fejlettebben
A Partizan Cloud lehetővé teszi a PUSH értesítések fogadását riasztások aktiválásakor. Például, ha egy CCTV kamera elindítja a mozgásérzékelő funkciót, a felhasználó azonnal üzenetet kap erről.
A kényelmesen megvalósított Galériának köszönhetően minden riasztási esemény könnyen megtalálható az archívumban. A rendszer bizonyos forgatókönyvek aktiválásakor önállóan készít képernyőképeket, így azokat könnyen megtalálhatja az idővonalon.
A Cloud Link technológia segítségével a Partizan CCTV kamerák harmadik féltől származó biztonsági rendszerek alkalmazásaihoz adhatók, a CCTV kamerák videói továbbíthatók megfigyelésre, megtekintésre megnyithatók a linkek használatát támogató lejátszókban, vagy közvetlenül beilleszthetők a weboldalba. Az is lehetséges, hogy a link segítségével ideiglenesen hozzáférést ad a videóhoz kollégái vagy rokonai számára.
És természetesen a Partizan Cloud a legjobb mobilalkalmazásunkkal működik – amely rangos nemzetközi díjakat nyert. Közvetlenül okostelefonján vezérelheti a videó megfigyelő rendszert!

5. Dolgozzon saját márkanév alatt
A Partizan Cloud Service szolgáltatást saját védjegye alatt használhatja, beleértve a felület eredeti kialakítását is. A biztonsági iparág számos jól ismert szereplője dolgozik a felhőmotorunkon. Meglepődnél, ha tudnád a nevüket.

6. Dolgozz és keress
A Partizan videó megfigyelő felhőszolgáltatásának köszönhetően további passzív bevételi forrást építhet ki. Ezt nemcsak a biztonsági cégek vagy szolgáltatók képviselői, hanem a hétköznapi felhasználók is megtehetik.

A minden felhasználó számára nyitott ügynökségi program keretében lehetőség van ügyfeleket behozni a Partizanba, és havonta megkapják az általuk megrendelt szolgáltatások árának 10%-át. Több hivatkozott ügyfél - több bevétel.

Csatlakozz a Partizan Cloud teszt módhoz 7 napig!

A demó héten a szolgáltatás 100%-ban az Öné lesz egy kiválasztott CCTV kamera esetén. Fogd és használd!

Eljött a Felhő ideje. Növelje a hatékonyságot, bővítse ügyfélkörét, nyisson új távlatokat vállalkozása előtt!

partizancloud.com

A PARTIZAN mobilalkalmazás rangos nemzetközi díjak díjazottja. Próbáld ki és értékeld:
iOS rendszerhez: IDE kattintva
Androidra: IDE kattintva
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újdonság a SATEL kínálatában
Olvasta már?
Újdonság a SATEL kínálatában