MotionCam Outdoor: Minden szakember számára értékes eszköz


MotionCam Outdoor: Minden szakember számára értékes eszköz
Azonnali és pontos behatolásérzékelés, rendkívül alacsony energiafogyasztás, tiszta fotók minden időjárási körülmények között, éjjel és nappal – mindez a professzionális kültéri védelem érdekében.

A MotionCam Outdoor, egy új vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelő beépített kamerával kíméli a felhasználók idegeit és a biztonsági cégeket a felesleges kiszállásoktól.

Téves riasztás mentes technológia



A MotionCam Outdoor két PIR érzékelőből álló rendszerrel van felszerelve, amely a LISA szoftver algoritmusának köszönhetően akár 15 méteres távolságból is nagy pontossággal érzékeli az emberi mozgást.

Amikor egy behatoló belép a területre, a rendszer azonnal riasztást indít. Egy speciális kamerát fejlesztettek ki, hogy még gyenge fényviszonyok között is kiváló minőségű képeket készítsen. A fémtokos üvegoptikával ellátott, nagy látószögű lencse tiszta képet ad 105°-os látószöggel. Erős fényben az infravörös szűrő automatikusan, sötétben pedig az erős infravörös háttérvilágítás aktiválódik. Ezek a megoldások részletgazdag képeket biztosítanak megfelelő színvisszaadás mellett, és a szélek torzulása nélkül.

Egyszerű és hatékony megfigyelés



A MotionCam Outdoor értékes a telepítők és a távfelügyeleti cégek számára. Ahhoz, hogy detektort adjunk a rendszerhez, elég az Ajax alkalmazással beolvasni a QR-kódot, elnevezni és egy helyiséget hozzárendelni. A telepítő egyszerűen felszerelheti az érzékelőt a SmartBracket segítségével, és beállíthatja az alkalmazásban az érzékelési zóna és a jelerősség tesztjeivel anélkül, hogy szétszerelné a tokozást.

A MotionCam Outdoor riasztásfigyelése nem igényel magas szintű szakértelmet, az ABsistem DCNGv2 videoellenőrző modullal pedig a biztonsági társaságok üzemeltetői beépített kamerával képesek a mozgásérzékelő minden riasztási eseményét fényképpel ellenőrizni.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő
Olvasta már?
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő