Videosec NVR LH hálózati rögzítő sorozat

Belépés a 4K rögzítésbe

Videosec NVR LH hálózati rögzítő sorozat
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


A Videosec NVR-kínálatának legegyszerűbb rögzítői, a PoE kameratáplálással, illetve e nélkül kapható négycsatornás NVR-301-04LH (-P4) illetve nyolccsatornás NVR-301-08LH (-P8) rögzítők, 4K felbontású IP videójelet is képesek fogadni, valamint HDMI kimeneten 4K felbontású megjelenítést is biztosítanak.

A rögzítők helyi megjelenítési képességét határozza meg a dekódolási kapacitás, ami nem egyezik a rögzítési kapacitással. Egyidejűleg 1db 4K, 2db 4 Megapixel vagy 4db 1080p felbontású videó megjelenítését teszi lehetővé HDMI-n, vagy VGA-n csatlakoztatott monitoron, úgy élőkép nézetben, mint visszajátszáskor. A visszajátszás hatékonyságát (helyben és távoli eléréskor is) hatványozottan növeli a fő videóadatfolyam mellett a harmadik vagy a második adatfolyam lerögzítése is.

A rögzítők bemenő sávszélessége 64Mbit/s, ez határozza meg a rögzítési kapacitást. A kimenő sávszélesség 48Mbit/s, ennek terhére játszunk vissza vagy nézünk élőképet, távolról, hálózati kapcsolaton keresztül. Ezek egyúttal azt is jelenti, hogy a kamerák bejövő három videóadatfolyamának összege 64Mbit/s lehet, miközben a kimenő adatforgalom, azaz a PC-s, mobiltelefonos monitoring és a távoli megfigyelésre, pl. portásfülkébe teleptett monitoringra szolgáló külön NVR-ek felé biztosított kimenő sávszélesség ezzel egyidejűleg lehet 48Mbit/s. A Videosec LH-szériás NVR-ek kezelik a kamerák VCA analitikai riasztásait. Lehetőség van behatolás-, vonalátlépés-, hangesemény-, arcérzékelésre, valamint emberi alak felismerésére azokkal a kamerákkal, ahol ez nem a területre behatolási riasztás integrált funkciója. Ezeket a funkciókat közvetlenül az NVR GUI-felületéről tudjuk beállítani. Segítségükkel kiválthatjuk az általános mozgásérzékelés hamis riasztásokat is generáló működését. Visszajátszáskor kamerákra, időszakra, eseménytípusra is szűrhetünk. A VCA keresés menüpont alatt bélyegképes lista segíti a számunkra fontos események megtalálását és kimentését is.

A Videosec NVR-301-xLH rögzítők más gyártók kameráit is képesek kezelni ONVIF protokollal, S, G és T, profilokon, illetve akár közvetlenül, RTSP protokollon keresztül is, így meglévő rendszerek bővítésére is kitűnő megoldást biztosítanak.

A távoli elérés lehetőségét a www.star4live.com weboldal biztosítja. Ugyanazt a fiókot alkalmazhatjuk mobiltelefonunkon, a Guard Viewer applikációban, webböngészőből, és a PC-re telepíthető Guard Station programban. Rögzítőinket úgy tudjuk mások felé megosztani, hogy közben a felhasználói jelszót nem osztjuk meg velük, időben korlátozhatjuk a hozzáférésüket és bármikor vissza is vonhatjuk. A kapcsolat a telefonunk és a rögzítőnk között közvetlen is lehet, azaz a videó nem megy át a felhőszervereken, ha UPnP-vel vagy más módon NAToljuk a rögzítő megfelelő portjait és ezek külső portszámát a rögzítővel is közöljük. Az új Videosec rögzítőkkel kapcsolatban, ha kérdése van, lépjen kapcsolatba a videosec.com csapatával.


SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Fogd ki a nagyhalat! Dahua IPC-EBW81230 Fisheye kamera
Olvasta már?
Fogd ki a nagyhalat! Dahua IPC-EBW81230 Fisheye kamera