PROVISION-ISR PR-TW320FRMVF2 kamera


PROVISION-ISR PR-TW320FRMVF2 kamera
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-ISR


Egy pókerarc sem verhet át minket, ha tudjuk hogyan olvassuk! A technológia az elmúlt évtizedben lehetővé tette a „valódi” egyéni identitás igazolását.

Ennek alapja a biometria, melynek köszönhetően fizikai jellemzők, például arcvonások alapján tudjuk ellenőrizni vagy felismerni a személyazonosságot. Mivel a biometrikus rendszerek biológiai markerek alapján azonosítják az embert, nehéz meghamisítani őket. A PROVISION-ISR megoldásaival azonnal észreveszik a jogosulatlan személyeket.

Egyetlen arcfelismerő kamera egyszerre 5-10 arcot képes észlelni, nyomon követni és kiértékelni, a környezettől függően. A felismerés aránya elérheti a 98%-ot, amennyiben a pupillák közötti távolság meghaladja a 20 pixelt. Az NVR adatbázisa pedig maximum 10 000 arckép tárolására képes. Az adatok biztonságosan exportálhatóak és importálhatóak eszközök között és az új arcokat akár a Provision CAM2 mobilalkalmazásban is fel lehet venni, egy egyszerű kattintással. A feltöltött arcokhoz különböző részleteket is társíthatunk, mint vezetéknév, keresztnév, nem, dokumentumok.

Lehetőség van egy személyre, vagy akár csoportra is keresni, akár már regisztrált, akár új és ismeretlen. Visszakereshetünk minden olyan eseményt, ahol megtalálható a vizsgált arc. A kinyert adatokat gyorsan és egyszerűen menthetjük és exportálhatjuk. Létrehozhatunk „fehér”, illetve „fekete” listát az alapján, hogy a rendszer pozitív vagy negatív visszajelzést készítsen egy-egy felismert arc esetén.

E-térkép feltöltése után elhelyezhetjük azon a kamerákat. Keresés során így a rendszer időrendi sorrendben megjeleníti a nyomvonalat, melyen a személy végighaladt.

A rendszer egy felismerési statisztikai diagramot kínál a felhasználónak nap, hét, hónap, negyedév vagy bármilyen testreszabott időszak szerint. Az alkalmazási területeknek csak a képzelet szab határt, használhatjuk beléptetés vezérlésre, üdvözlésre, alkalmazottak felismerésére, idegenek észlelésére.

A PROVISION-ISR termékkínálatában három olyan, speciális célokra és alkalmazási területre fejlesztett Smart Sight AI kamera található, melyek maguk végzik az az arc észlelését és a felismerését is, egy box, egy cső és egy dome verzió. Mindegyikben található mozgásérzékelés, viszont míg az első kettő kültéren is használható, utóbbi csak beltéren.

A PR-TW320FRMVF2 2 megapixeles aracfelismerő IP kamera egyike a fent említett eszközöknek, 7-22mm-es motorizált varifokális objektívvel felszerelve a mindig éles kép érdekében. Alkalmas jelenlét ellenőrzésre, arckövetésre, illetve fejlett algoritmusának és erős processzorának köszönhetően minden olyan helyzetben tökéletes, ahol arcfelismerésre van szükség. Az alapszintű analitikák közül megtalálható benne a kameraszabotázs és a mozgásérzékelés is. Fényérzékenysége 0.001lux, érzékelési távolsága 60cm-től 12m-ig terjed. Másodpercenként 10 arcot képes észlelni és 3-at felismerni. Vízálló, IP67-es védettséggel rendelkezik.

Hajdu Tibor, Termékfelelős
cctv.manager@masco.hu

Balogh Balázs, Értékesítő
sales.export@masco.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon