18 új termékkel bővült a Mobotix kínálata


18 új termékkel bővült a Mobotix kínálata
A MOBOTIX AG a novemberi marketing dobása – az ún. Innovation Splash („innovációs csobbanás”) – keretében egyidejűleg 18 új termékével (hardver- és szoftvermegoldások) ismertette meg a biztonságtechnika globális piacát.

Az új termékek között megtalálható a cég első olyan halszemoptikás (360° látőszögű) CCTV kamerája, mely egyaránt rendelkezik integrált infravörös fehérfényű LED-ekkel. A MOBOTIX7 platform dome és (akár) 105°látószögű, CIF képfelbontást biztosító hőkamera modulokkal gazdagodott, amelyeket kifejezetten peremvédelmi célokra javasol a gyártó. Egy új üvegszálas bővítő segítségével mostantól lehetővé válik, hogy egyetlen Mobotix S74 kamera optikái akár 60 méter távolságra is telepíthetők legyenek a kameratesttől. Új intelligens alkalmazások bővítik a MOBOTIX7 HighEnd videorendszer alkalmazási lehetőségeit. Végül, de nem utolsósorban a MOBOTIX belépőszintű MOVE sorozata három új, vízlepergető nanobevonattal rendelkező kamerával bővült.

Forrás:Mobotix

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Uniview UNV-IPC675LFW-AX4DUPKC-VG
Olvasta már?
Uniview UNV-IPC675LFW-AX4DUPKC-VG