OS Malevich 2.12: Teljes Hub kontroll, több lehetőség az Ajax szirénáival


OS Malevich 2.12: Teljes Hub kontroll, több lehetőség az Ajax szirénáival
Az OS Malevich 2.12 frissítésével az Ajax szirénái jelezhetnek (Chime), azaz figyelmeztetést adnak ajtónyitás esetén, amikor a biztonsági rendszer ki van kapcsolva, ami hasznos lehet egy üzletben vagy magánlakásban. Az új lehetőségek lehetővé teszik a belépési/kilépési késleltetési értesítések rugalmasabb konfigurálását, beleértve az éjszakai módot is.

Ezenkívül az új firmware javítja a tűzjelző rendszert, és lehetővé teszi az Ajax Cloud-dal való kommunikáció elvesztéséről szóló értesítések konfigurálását az egyik csatornán (mobil, Ethernet vagy Wi-Fi) keresztül.

Értesítések a Hub-bal való kommunikáció elvesztéséről az egyik csatornán keresztül
Az Ajax Cloud szerverkapcsolat elvesztéséről szóló értesítések egyre informatívabbak. Mostantól kiválaszthatja azokat a kommunikációs csatornákat a Hub beállításaiban, amelyekről értesítést kap a kapcsolat megszakadása vagy letiltása esetén. Az ilyen értesítéshez legfeljebb 30 perces késleltetést állíthat be. Ez a funkció nemcsak javítja a felhasználók biztonsági rendszerének irányítását, hanem riasztási megerősítést is generálhat a távfelügyelet számára.

Ajtócsengő lehetőség
Az ajtócsengő opció lehetővé teszi egy Ajax sziréna és egy érzékelő összerendelésével, analóg csengő imitálását kereskedők számára. Tájékoztatja az üzlet alkalmazottait, hogy a vevő belépett az ajtón vagy egy magánház esetén – valaki a hátsó ajtót nyitotta.

'Éjszakai mód' fölösleges zajok nélkül
A sziréna beállításaiban az éjszakai üzemmód aktiválásáról és a riasztási késleltetésekről szóló riasztások egyedileg állíthatóak a bemenetre és a kimenetre. Ezen figyelmeztetések hangerejét is beállíthatja. Nincs több bosszantó hangjelzés éjszaka!

Hogyan futtassunk frissítést?
A frissítés automatikusan települ, ha a biztonsági rendszert hatástalanítják és a Hub külső áramforráshoz csatlakozik.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani