SATEL INT-TSH2 érintőkijelzős kezelő


SATEL INT-TSH2 érintőkijelzős kezelő
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Satel sp. Z.o.o.


5) Új interfész, nagy teljesítményű processzor és kézmozdulatok támogatása. És ez még nem minden! Egyedi témák, változtatható háttérkép, az ikonok színe és mérete módosítható, a felhasználói elvárásoknak megfelelően.

Feltöltheti az épület alaprajzát és megjelenítheti a teljes rendszert, minden különálló eszközével és annak tényleges helyzetével, megkönnyítve azok beazonosítását és vezérlését.

Szeretné egy helyen látni a kaputelefonja, kamerarendszerének képeit és vezérelni otthonát? Itt a megoldás!

Az INT-TSH2 7”-os érintőkijelzős kezelők kifejezetten a Satel Integra és Versa rendszerek programozásához és kezeléséhez lettek fejlesztve és Grade3 minősítéssel rendelkeznek. Kompatibilisek különböző kaputelefonokkal és kamerarendszerekkel, ezzel egyedülálló felhasználói élményt nyújtva. De mi teszi olyan különlegessé?

A könnyű kezelés. Több kijelző és többszintes felület egyszerűsíti a mindennapos kezelést. Tökéletesen felhasználóbarát menü. Rendszervezérlés MACRO funkciókon keresztül történik, melyek különböző parancsok teljes láncát aktiválják, beleértve az épületautomatizálást is. Gyors aktiválása a pánik, tűz és egészségügyi vészhelyzet riasztásoknak.

A technológia. Erős processzor és új szoftver a sima működésért. Kétszer gyorsabb, mint az előző modellek esetében. Minden alkatrész úgy lett kiválasztva és optimalizálva, hogy biztosítsa a hatékony működést, beleértve a létesítményüzemeltetési és épületautomatizálási funkciókat is. KNX rendszerekhez is tökéletes választás. Két programozható vezetékes kimenet, mely támogatja az NO/NC típusú érzékelőket, pl. rezgésérzékelő, választható vonalvéglezáró ellenállás értékekkel.

A gyengéd érintés. Kapacitív, magas érzékenységű kijelző a precíz érintésért és kézmozdulatok támogatása.

A színmélység. Több. mint 16 millió szín és 1024x600 felbontás a kiváló képminőségért. Ez több, mint amit az emberi szem képes feldolgozni. Mindez egy üveg panel mögé zárva, mely megvédi a kijelzőt a karcolásoktól.

A saját stílus kiválasztásának lehetősége. Összeillő színek és témák, hogy passzoljon az enteriőrbe. A nagy kijelző és univerzális dizájn kombinációja tökéletesen beleillik mind a modern, mind a tradicionális környezetbe.

A képernyővédő. Válassza ki, mit mutasson a kezelő alvó állapotban. Egy modern órát vagy esetleg egy diavetítést a kedvenc fotóiból? Saját tartalmait egy microSD kártya segítségével töltheti fel. A rendszerértesítések pedig megjeleníthetőek a tálcán.

A kijelző fényereje szabályozható a felhasználó igényei és a napszakoknak megfelelően. Beépített hangszóróval rendelkezik és az egyes rendszerhangok hangereje is beállítható.

Az INT-TSH2 két színben kapható: modern fehér és klasszikus fekete.

A behatolásjelző és lakásautomatizálási rendszerek mindennapi vezérlése is lehet egyszerű és nagyszerű. Cserélje le hagyományos kezelőjét egy új és modern érintőkijelzős darabra és lépjünk be együtt egy új világba!

Tagek: okosotthon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
ENICOM tűz- és vagyonvédelmi kommunikátor
Olvasta már?
ENICOM tűz- és vagyonvédelmi kommunikátor