Videosec IQ dómkamerák – az IP platform teljesen megújult


Videosec IQ dómkamerák – az IP platform teljesen megújult
A Videosec IPD-3615IQ-28SWAL és IPD-325IQ-28S dómkamerák érkezésével teljessé vált a Videosec IP kínálatának megújulása. A nemrég közzétett Videosec Q4 katalógusban is áttekinthető az új Smat IQ kamerák belépő szintű illetve teljesértékű analitiákval rendelkező tagjai, az IQ PTZ kamerák, illetve az IQ riasztásokat és visszakereséseket kezelő NVR rögzítők kínálata.

A Videosec IQ kameracsalád legfontosabb újdonsága az új képanalitika, amelyik a képmezőben megjelenő objektumokat típusonként megkülönbözteti, függetlenül attól, hogy mozognak-e, vagy egyhelyben állnak. A felismert gyalogosra, kerékpárosra/motorkerékpárosra és gépjárműre szelektíven állíthatunk be riasztási kritériumokat úgy vonalátlépésnél, mint területre behatolásnál. Ezek a riasztások a már minden rögzítőben megtalálható vonalátlépési és területre behatolási riasztásokkal kompatibilisek, a rögzítő felületéről felprogramozhatóak, Guard Viewer mobilapplikációban, push-üzenetként kezelhetőek. Az IQ NVR-ek lehetőséget biztosítanak VCA viselkedési események keresésekor az objektumtípus szűrésére, kereshetünk csak gyalogosra, vagy csak járműre is.

Bemutatunk két új IQ dómkamerát, mindkettő Starlight, 5 Megapixel felbontású, 2.8mm objektívvel, mindkettő fejlett IQ analitikai riasztásokra képes, mégis két teljesen különböző kameráról beszélünk.

Az IPD-3615IQ-28SWAL beépített mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik, ez által interaktív területvédelemre is képes. A beállított riasztási eseménykor a kamera lejátsza a kiválasztott hangfájlt, ami az eddig alkalmazott PCM formátum mellett immár MP3-ként is rátölthető a kamerára. A kameratest forgatható szemgolyójának elején egy infraLED mellett két melegfehér fényű LED található. Éjjel-nappal színes üzemmódot választva a teljes sötétséget a kamera fehér fénnyel töri meg, de választhatunk automatikus üzemmódot is, amikor a kamera teljes sötétben csak riasztási esemény hatására vált színes képre, illetve kapcsolja be a fehér LEDeket.

Az IPD-325IQ-28S a riasztási be/kimenettel rendelkező fixfókuszú dómkamerák tradícióját viszi tovább, immár a megújult képanalitikai funkciókkal is felvértezve. Az arcérzékelés immár az emberszámlálás pontosságát is képes megnövelni, a statisztikai funkciókat kezelő rögzítőkkel egy rendszerben alkalmazva létszámkorlát-ellenőrzésre is használható. A vonalszintű hangbemenet és hangkimenet a kamerától távolabb elhelyezett mikrofon és hangszóró telepítését teszi lehetővé. A riasztási bemenetet nyomógombbal, a relékimenetet kapuvezérlővel összekötve akár Guard Viewer alapú kaputelefon-rendszert is kiépíthetünk. A riasztási kimenetet AZX-G30-hoz, vagy más, vezetékes zónákkal rendelkező riasztórendszerhez kötve akár egy egész kamerarendszer embert és járművet felismerni képes IQ riasztásait közvetíthetjük riasztórendszerünk felé. Az emberi jelenlét vagy jármű megállása, várakozása egyéb eseményeket is vezérelhet ugyanenek a riasztási kimenetnek az alkalmazásával.

A Videosec 2021 Q4 IP videó katalógus IDE kattintva érhető el.

Az IPD-3615IQ-28SWAL kamera részletei IDE kattintva olvashatóak.

Az IPD-325IQ-28S termékoldala IDE kattintva elérhető.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák