8x-os sebességű objektum detektálás


8x-os sebességű objektum detektálás
A japán NEC Corporation egy olyan új szoftveres objektumazonosító technológiát jelentett be, mely az azonosítási pontosság megtartása mellett akár 8x annyi képanyagot képes megvizsgálni egységnyi idő alatt, mint a jelenleg alkalmazott NEC technológia.

Az „fokozatos mélytanulás-alapú objektum azonosítás” névre keresztelt technológiát – melyet 2022-ben kívánnak piacra dobni – kifejezetten a végponti eszközök (pl. CCTV kamera) korlátozott feldolgozási képességeinek „felturbózására” szánja a fejlesztő. A NEC állítása szerint, az újonnan kifejlesztett technológiája lehetővé teszi a megfigyelt objektumok hatékony, nagy sebességű, egyben nagy pontosságú felismerését, nagy mennyiségű képanyag feldolgozása révén, még az alacsony feldolgozási kapacitással rendelkező (peremoldali) eszközök esetében is; továbbá lehetővé teszi a több kamerából származó képanyag egyidejű, valós idejű feldolgozását. Mint azt a NEC képviselője kifejtette, az új technológia több MI chipkészlettel kompatibilis lesz.

Forrás: NEC Corporation

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
Olvasta már?
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től