Mobil oszlop termékújdonság 230V-os vagy napelemes megoldásokhoz


Mobil oszlop termékújdonság 230V-os vagy napelemes megoldásokhoz
Az elmúlt hetekben a GVHungária egy új, saját fejlesztésű terméken is dolgozott. Egy olyan előre gyártott, helyszínen gyorsan összeszerelhető és felállítható mobil oszlopon, aminek segítségével alapozás/földfúrás nélkül is egyszerűen létesíthető erős és stabil megfigyelő állomás.

A telepítési munkáról és oszlop állításról készült egy bemutató kisfilm, melyet IDE kattintva nézhetnek meg.

Az első eladott darabok alapján látszik, hogy a talpalás és sodrony feszítésnek köszönhetően kellően stabil, a tetejéhez bátran lehet nagy létrát támasztani vagy szerelni rajta felállított állapotban is, igen masszív, szinte meg sem mozdul.

A különböző Mobil oszlop kiviteleket a GVHungária webshopon érhetők el.Ha jövőbeni projekthez ilyenre lenne szükségük, akkor 2-3 hetes szállítási idővel, horganyzott felületkezeléssel tudják kompletten (méretre vágott sodronyokkal, csavarokkal) szállítani Önöknek.

Kérdések és árajánlat esetén, keressék bizalommal a GVHungária kollégáit a +36 1 205 35 27-es telefonszámon vagy az info@gvhungaria.hu e-mail címen.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Na, ez kell nekem!
Olvasta már?
Na, ez kell nekem!